2017. szeptember 20., szerda

Redőny lefutó

Try Opsgenie Software for free. Never miss a critical alert! Termékeink között megtalálható külső tokos, belső tokos, anyagát tekintve műanyag, alumínium, acél kivitel egyaránt.


Zajcsillapító kefével ellátott lefutóink a halkabb működést teszik lehetővé. Egy nappali esetében, ahol szobanövények találhatóak, érdemesebb a roletta mellett dönteni, hiszen itt nem olyan fontos a teljes sötétség elérése, illetve a növények szempontjából kifejezetten előnyös a fény beszűrődése.

Hagyományos műanyag redőny: - Lindab redőnytok - Műanyag redőnytengely - csapszeges redőny tárcsa és dugó - hagyományos redőny lefutó - műanyag redőny léc - műanyag betétes. A lefutó egy a redőny két oldalán elhelyezkedő csuszka, amely minden esetben a tok stílusához illeszkedve elősegíti a redőnylécek, illetve a teljes redőnypalást könnye akadálymentes és szabályos mozgását. A lefutókban rendszerint speciális gumis-, vagy kefés felületet helyeznek el a gyártók annak érdekében. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Amennyiben a munka a helyszínen megrendelésre kerül, a felmérés költsége levonásra kerül a fizetendő végösszegből. Szekembereink felkészültek, több mint éves gyakorlattal rendelkeznek.

További információért. Munkáink ismertetése tájékoztató jellegű. Kiváló minőségű műanyag, alumínium és fa redőnyök kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban, motoros változatban is. Különböző redőnytípusok közül választhat külső tokos, belső tokos, vakolható tokos kivitelben. A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata.


Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik , és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokba záródik, és felhúzott. A lefutó sín továbbá kefés szigetelést kapott, ezzel halkabb a működtetés, és nő a szigetelő képesség is. Egy redőny nem csupán a nyugodt pihenés záloga lehet hanem biztonságot is nyújt ingatlanának. A tökéletes sötétítéshez nem nyújt elegendő fényvédelmet a sötétítő függöny, hiszen több helyen is átengedi a nem kívánt sugarakat.


A modern építészet részeként az igényes külső árnyékolók egyedivé varázsolhatják az épületek homlokzatát. A külső árnyékolók előnye, hogy a napsugarak – – át az ablaküveg előtt állítják meg. Legjobb védelmet nyújt: hővédelem, fényvédelem, betörésvédelem és zajszűrés esetén.


A redőny a legelterjedtebb árnyékolástechnikai forma. Többféle szín és típus közül válogatható redőnytengely ( redőny henger), redőny lefutó (redőnyláb), alátét és záróléc. Itt minden redőnytípushoz megtalálja a megfelelőt!

Böngéssze át kínálatunkat! Alumínium redőny maximális szélesség: 37mm-es lécből 2cm. Alumínium kombi redőny (rolós szúnyoghálóval) maximális szélesség: 1cm. Mind a szúnyogháló, mind a. Redőnylefutó -műanyag oldal megvezető. A lefutó sín gumiszalaggal van ellátva, így csendesebb és kíméli a redőny léceit a kopástól.


Az alumínium redőnyhöz rendelhető feltolás gátló vagy zárható alsó záróléc is. Kombinálhatjuk szúnyoghálóval, naphálóval vagy akár mind a. A mm magasságú mini műanyaglécből szinte bármilyen típusú redőny készíthető, így például hagyományos és új típusú műanyag redőny , vakolható tokos és a belső tokos redőny is. Ezeknek a redőnytípusoknak az alkatrészei kisebb-nagyobb mértékben eltérnek egymástól.


Fontos kiegészítője a szúnyogháló (kombi redőny ), mely a redőnnyel egy tokba tekeredik fel, de külön lefutó sínnel rendelkezik. Zsinóros vezérlésű redőnyhöz használt un.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések