2017. szeptember 13., szerda

Raklap térelválasztó

Raklap , mint térelválasztó. További ötletek raklapok újrahasznosítására. Legelterjedtebb a kétoldalú könyvszekrény. Retró stílusú térelválasztó. A függöny, mint térelválasztó ?

Lapfüggönyből is fantasztikus lehet. Amellett, hogy el tud választani, a lapok elhúzásával össze is lehet nyitni. Ennél már csak a kerítés kézenfekvőbb, s mint összeállításunkból kiderül, a raklap fantasztikus térhatároló lehet, csak élni kell a lehetőséggel. Zöldellő térelválasztó teraszra. Nagyobb falfelületet is boríthatsz vele.


Térelválasztó polcok. A nagyáruházak kínálatában is megvásárolhatók azok az egyszerűbb könyvespolcok, amelyekre könyveket, filléres emlékeinket és képeket rakva máris megvalósul a lakásunkba szinte észrevétlenül becsempészett térelválasztó. Ennek „átlátszósága” csak rajtunk múlik, az adott funkcionalitás.

Ha EURO-raklapról van szó akkor érdemes lerakatból vásárolni, csupán pár ezer forintért hozzájutunk színte új darabokhoz. A net évek óta tele van jobbnál jobb raklapból készíthető ötlettel. Szerintem ez is egy szuper módja a raklap újrahasznosításának, ha benti használatra nem is merjük bevállalni (de miért ne mernénk?) akkor egy fantasztikus kerti garnitúrát készíthetünk belőle! Ha érdekel a folytatás olvass tovább, de előtte lájkold a blog facebook oldalát ha naponta még több ötletet szeretnél látni! A raklap egyszerűen zseniális alapanyag!


Nincs a háznak olyan szeglete, ahol ne lehetne ötletesen elhelyezni néhány darabot belőle. Használtuk már a magunk kedvére bútor és dekorációs alapanyagként. Kapjanak most a növények is egy-két raklapot!


Egy szoba vagy annál sokkal több? Iroda, hálószoba, nappali, esetleg gardrób? Egy ötletes térelválasztóval új funkciókat kaphat a tér, de akár a lakás stílusához is hozzájárulhat egy-egy térelválasztó.


Designos és praktikus ötletek kis lakásokhoz, de nem feltétlenül csak nekik. Soha ennyi képet nem láttál még raklap újrahasznosításra! Hozzászólások (0) Készült már több bejegyzésem a raklapok újrahasznosításáról, például ITT (!), és ITT(!), de ha ügyes vagy, találhatsz még további. Megmaradt raklap felhasználása Kreatív ötletekkel szeretnénk ma feldobni a kedves olvasót. Egy-egy építkezés, vagy akár felújítás során bizonyára Ön is tapasztalta, hogy maradt néhány raklap , ami leginkább csak útban van.


Bútor, polc, házikó, kutyaól, terasz, padló, térelválasztó és még ezer más :).

Meghitt balkon vagy kerti zug kialakításához legjobb választás egy zöld térelválasztó. Hazánkban a kukoricát több Fusarium faj is károsítja, ezek közül a F. Gibberella fujikuroi fajkomplexbe tartozó F. Emlékszem még mikor elkezdődött a raklap mizéria pár évvel ezelőtt, de úgy látszik ez mára még felkapottabb lett különösen a fotó megosztó oldalak (mint pl a pinterest) miatt. Láttam már mindent: raklap asztal, raklap szék, raklap ágy sőt még raklapból készült gyerekjátékokat is. Nagyon vegyes érzéseim vannak ezzel. Beltérre illene szúölő szert alkalmazni, mert ha a szút beviszed a lakásba, az megeheti a többi fádat is (pl tetőgerenda).


Ha szeretnél több helyiséget a lakásba, akkor nem kell feltétlenül egy új falat húznod a szobába, elég, ha egy szuper térelválasztót szerelsz fel valahova. A természetes anyagokkal készült megoldások nagyon szépek ezekből, ezért mutatunk néhány ilyen térelválasztót, hogy legyen miből inspirálódnod. A tárolandó raklap típusa lehet EURO vagy eltérő méretű japán vagy amerikai raklap vagy éppen egyszer használatos paletta.


Olcsón szeretnék vásárolni. Utolsó vevő: Veronika, Menjen az ajánlatok kiválasztásához Keresse meg a bútorokat Tedd be a kosárba, és küldje be A legjobb vásarlási lehetőség. Találj kényelmet a vásarlásnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések