2017. szeptember 4., hétfő

Átlátszó tetőfedés

Csak az akciós termékek. Polikarbonát lemezek. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó.


Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. Trapézlemez PVC átlátszó m2.

Mind küllemében és formájában. Felhasználáskor könnyű vele dolgozni. Ahová mi felhasználtuk a környezetbe jól alkalmazkodik. Tetszetős és mutatós is.


A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható. A terasz eső elleni védelmének egyik legegyszerűbb és legelterjedtebb megoldása a polikarbonát lemezekkel történő befedés. PVC, poliészter, polikarbonát műanyag tető termékek családi házak, melléképületek és egyéb épülettípusok, teraszok, stb.


Készre szerelt, gyorsan telepíthető elő tetők bejáratokhoz.

Bizonyos esetekben az átlátszó anyag egyszerűen elengedhetetlen, gyakran a szokásos tetőfedés alternatívájaként. De az üveghez és a hagyományos palatához való közelség nem kizárt. A tapasztalt építész kezében a hullámos átlátszó pala lehetővé teszi a régi design korszerűsítését és finomítását. A lemez anyagába kevert speciális adaléknak köszönhetően ellenáll a jégverésnek!


Mivel a hagyományos pvc és üvegszálas hullámlemezek nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal, a jelen termék az egyetlen még viszonylag alacsony áron elérhető jégverésálló műanyag tetőfedő anyag. A napelemek árnyékoló, dekorációs céllal, jellemzően üveg helyett kerülnek beépítésre, általában félig átlátszó megoldásokkal. Ezek a megoldások azonban kis szériás egyedi gyártás miatt azonban ma még a sima napelemek többszörösébe kerülnek, így alkalmazásuk nagyon ritka.


Tetőbe integrált, vagy tetőfedés. This feature is not available right now. Please try again later. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció!


CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! Get without the ads.


Skip trial month free. Find out why Close. Motoros Péter Muity.

Unsubscribe from Péter Muity? GGLISS PVC TRAPÉZLEMEZ 2X9M ÁTL. Az X-struktúrának köszönhetően kevesebb alátámasztást igénylő, ebből adódóan olcsóbb szerkezetek kialakítására lehetőséget nyújtó átlátszó , törhetetlen, hidegen hajlítható Multiclear üregkamrás polikarbonát lemezek mind lakossági felhasználásokra, mind ipari alkalmazásokhoz kitűnő megoldást nyújtanak. Segítségével különböző formájú és színű formaterveket készíthet.


A tartós és könnyen felszerelhető anyagot tetők elrendezésében használják, ahol nincs szükség szigetelésre. A cikk ismerteti az átlátszó palástot, tanácsot ad a. A fényáteresztő műanyaglemezek különböző eljárással készülő, széleskörű felhasználhatósággal rendelkező műanyag termékek, úgymint: tömör vagy üregkamrás polikarbonát és polipropilén lemezek, extrudált és öntött akril lemezek (plexi), SAN és egyéb PVC lemezek. A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések