2017. szeptember 13., szerda

Perzsa szönyeg

Agas keleti perzsa szőnyeg szaküzlet. Kézzel készült szőnyeg és szőttes a Közel-Keletről. Oldalunkon megismerkedhet az eredeti kézi csomózású keleti szőnyegekkel és a kelimekkel, bemutatjuk a legfontosabb szőnyeg készítő területeket, az onnan származó csomózott szőnyegeket és szőtteseket, illetve a különböző szőnyeg készítési technikákat. Mire figyeljünk, a szőnyeg választásánál?


Először is tudnunk kell, hogy mekkora legyen a szőnyeg ideális mérete (érdemes a maximum és a minimum méreteket is meghatározni). Ha egy adott környezetbe tesszük, gondoljuk át, hogy a szőnyeg szín- és mintavilága illik-e oda.

A gyapjú természetes textil és az egyik legkeresettebb anyag a szőnyegkészítésben. A gyapjúszőnyegek rendkívül strapabíróak, és tökéletesen ellenállnak a kopásnak a mindennapi használat során. A szőnyeg elszállítása sokak számára nehezen megoldható feladat. A megrendelt terméket az egyik legnagyobb európai futárszolgálat, a GLS szállítja házhoz. A klasszikus szóhasználat nem egyezik meg az ódivatúval.


Ezeknek a szőnyegeknek a klasszikussága abban rejlik, hogy színhasználatában nem. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az Orient színeit a természetböl nyerik, s mintává szövik, mely a világ ezen régiójában áll, mely sokaknak a vonzódás helye.


Az Orient szönyegek színjátéka a piros, kék és okkel színekböl áll, de más színeket is találunk közöttük.

Piros, barna, krémszín a domináns. Perzsa Szônyeg Outlet , Budapest, Hungary. A középső mezőt gyakran kisebb négyzet alakú részekre osztják, ezeket rozetta négyzet virág tölti ki. Az életfa motívum is. Kelet-Európa egyik legnagyobb kézi csomózású perzsa szőnyeg webáruháza, óriási kínálat, kedvező áron!


A minták, az alkalmazott színek és alapanyagok, a csomózási technikák, stb. Gépi perzsa szőnyeg Az igazi minőségi szőnyegek birodalma. Kézi csomózású szőnyegek, kelimek. Szőnyegtisztítással együtt is! Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


Jó tanács: Ha az ablakból bejövő fény csak a szőnyeg egyik felét éri, érdemes havonta átforgatni a szőnyeget, hogy mind a két felét egyformán érje a nap, így elkerülhető a felemás kinézet. Természetesen ha mód van rá inkább kerüljük, hogy a szőnyeg túl erős napfénynek legyen kitéve). Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Kézi szövésű szőnyegeket is javítunk, árajánlatunkat ilyen szőnyegeknél csak a megtekintést követően tudunk adni. Gyakorlatilag végtelen számú szőnyegtípus közül válogathat.


Az igényeinek leginkább megfelelő szőnyeg kiválasztásához segítségképpen felsoroljuk a legismertebb szőnyegtípusokat. Böngésszen az alábbi listában és találja meg álmai szőnyegét.

Gabbeh kézi csomózású gyapjú szőnyeg tulajdonságai. Qasqai törzsek készítik ezt a fajta modern perzsa szőnyeget. Nagyon tartós perzsaszőnyegek. Minőség: jó minőség.


Méret és alak: m- m2-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések