2017. szeptember 14., csütörtök

Érd ajtó

Fontos számunkra, hogy a lehető legjobban tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, visszatérő ügyfeleinket. Tudjuk, hogy ma az egyik legnagyobb érték az idő, hiszen abból sosincs elég. JOLA – Beltéri ajtó Érd Érdi üzletünk üzletünkben rengeteg beltéri ajtó közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. A bemutatótermünkben a valóságban is láthatja ajtóinkat, így az anyagát, minőségét is meg tudja vizsgálni. Ennek ellenére előfordulhat, hogy betörő próbálkozik a zár feltörésével, vagy az ajtó nyitásával.


Reméljük, hogy nem jár sikerrel, de megrongálhatja az ajtót és a zárat úgy, hogy az helyreállításra szorul.

Esztétikai hibajavítástól a zárbetét cserén keresztül a komplett zárcseréig. Bejárati ajtó csere Érd – Bontás nélküli ajtócsere. A bontás nélküli ajtócsere azokra az esetekre kínál megoldást, amikor valamilyen okból nem lehetséges a régi ajtó tokjának a falból való kibontása. Frissen festett, tapétázott vagy burkolt helységeknél az ajtó kibontása a falak sérülésével járna, amit az. M7-es felhajtójánál találja!


Teljes termékkínálatunkat megtekintheti tartalmasan berendezett üzletünkben: beltéri- és bejárati ajtók, ablakok, redőnyök, párkányok, szúnyoghálók, fa parketták, laminált padlók, hőszigetelés, garázskapuk. Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere. Budapest Pest megye lakósainak szolgálatában.


Munkánk minősége a garancia ,hosszú évek tapasztalata segít abban hogy a legrövidebb idő alatt de precízen végezzük munkánkat.

Nem futunk fölösleges köröket amit lehet azonnal megjavítunk. Fa és műanyag ablakok és rétegű üvegezéssel. Figyelemmel kísérve a piaci trendeket, a szakma újabb és újabb technológiáit, termékeinket folyamatosan bővítjük. Nyílászárók teljes választéka.


Rengeteg beltéri ajtó. Ablak, ajtó kis- és nagykereskedelem. Először is rengeteg beltéri ajtót.


Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A mai ajtók ablakok szakszerű beépítéshez többre van szükség, mint egy kalapácsra és egy csavarhúzóra.


A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat igény szerint összeállítva, késztermékként is el tudjuk vinni Önhöz az ország bármely pontjára, így nem kell fáradoznia az összeállítással, egyszerűen csak a helyére kell szerelnie. Kovács József, Érd ) Nagyon szuper lett a redőny. Télen sokkal kevesebbet kell a kazánnak működnie, sokat spórolunk a gázon. Nyáron pedig 5-fokkal hűvösebb volt a lakás, mint redőnyök nélkül. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére.


Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Ajtó Debó Ablak Diszkont, Szojka Kft. Szentendre Best-Line Ablak KFT.

Fenstherm West nyílászárók Built Team Kft. A háromrészes létrával ellátott változatok nagy előnye, hogy a létraszárak nem nyúlnak túl az ajtó méretén. Esztétikai szempontból a beltérhez illő padlásfeljárót ajánlatos választani.


Különféle színű, mintázatú takarólécekkel ékesíthetjük a padlásajtó szegélyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések