2017. szeptember 5., kedd

Hisec zárbetét

Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A zárszerkezetbe átszerelhető a régi zárbetét , így nem szükséges a kulcsok cseréje. Csavarhúzó, reszelő, és egy csípőfogó szükséges csupán hozzá. A zárbetét beszerelése az alsó és a felső zártestekbe ilyenkor már az ügyfél feladata.


Nem utángyártott, hanem az ajtót gyártó gyárból származik.

A leggyakoribb betörési módszer a zárfésűs, ún. Ezeknek a kulcsain is látszik a több odafigyelés, a minőségi kivitel és a zárbetét belső kialakítása. Azt nem mondanánk, hogy ezek csúcsmodellek, mert az áruk kb.


Ezek is ige népszerű termékek Magyarországon, sokat eladtak belőlük. A két egymástól függetlenül működő biztonsági zárbetét ponton záródik acéltüskékkel a keretbe. A tüskék az ajtó alsó, felső és zárbetét felőli oldalán zárnak. Maguk a cilinderbetétek is MABISZ minősítéssel rendelkeznek, mely minősítés kiterjed a magkihúzás, savazás, finomnyitás és zársöpréses nyitási kísérleteknek.


Money Back Guarantee!

HiSec ajtóba zárbetét csere házilag. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


A legelterjedtebb felhasználási területük a kínai biztonsági ajtókban lévő zárszerkezetekben van. Tudni kell azt is, hogy egyre több nagyobb, komolyabb gyártó cég gyártatja Kínában a termékeit. Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. Hisec ajtóban zárbetét csere, mielőtt betörnek hozzánk Senkit nem akarunk megijeszteni, de ezek az ajtók Kínában készülnek és ezt az ügyeskezű betörők ki is használják!


A gyári zárbetéteket egyébként is ajánljuk minél előbb lecseréltetni, mert elég gyenge a minőségük, a biztonsági fokozatuk pedig nulla. Semmilyen védelem nincs bennük, így mind töréssel, mind finomnyitással nagyon könnyen és hamar nyithatók. Free Shipping Available.


A probléma ott kezdődik, hogy a bennük lévő alsó- és felső zárbetét olcsó, gyenge, vacak, mely semmilyen biztonsági védelemmel nem rendelkezik. Ezt pedig a betörők előszeretettel és. Hisec ajtónyitás XVIII.


Ismertetőjele a kazettás ajtóburkolat, világító kilincs, a belső ráfordító pánikzár, két különálló zár kulcsokkal, beépített csengő, ponton. Online rendelés és webáruház itt! Hisec ajtó zárcsere munkáink után a betörök nem járnak vendégségbe!

Tapasztalat, raktárkészlet, szolgáltatások. Zárbetétek, zárak , lakatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések