2017. szeptember 6., szerda

Hajópadló vörösfenyő

Vörösfenyő járó hajópadló felhasználása. Színe vöröses-barna és csiszolt felülettel van már ellátva. A három fenyő fajta közül ez a legerősebb fajta. A hajópadlókat két fő csoportba sorolhatjuk. Ez a termékünk kompromisszumot kínáll azon a vevőinknek akik a lehető legkeményebb felületet keresik, megfizethető áron.


A termék méteres hosszban elérhető.

Az ember lakta vidékektől távol eső óriási területeken a természet rendre gondoskodik az erdők újratelepüléséről, nagyszerű a fiatal fák százalékos aránya. Európai vörösfenyő járó hajópadló. Színe élénk, barátságos, a sárgásfehértől. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja.


Szibériai vörösfenyő hajópadló ‘A’ minőség. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. A vörösfenyő hajópadló és teraszburkolat igényes megjelenést biztosít.


Legyen szó belső burkolatról, vagy éppen a kert kiemelt részéről, a vörösfenyő burkolatok ámulatba ejtenek mindenkit.

A feltüntetett árak, bruttó árak ! Az aktuális mennyiségről, illetve hossszméretről kérem érdeklődjenek telefonon, vagy e-mailen keresztül! A padlózat megválasztása nem egyszerű dolog, hiszen meghatározza a ház stílusát. A padlózat kiválasztása során az emberek sokszor nem törődnek a praktikummal, csak az esztétikával, ennek azonban nagyon sok hátulütője lesz később.


A fa padlózat nem csak. Ha mezítláb rálépünk egy laminált parkettára vagy egy szalagparkettára, illetve egy hajópadlóra, a különbség jól érezhető, és valószínűleg a hajópadlót választjuk. Ráadásul a padlóburkolatok közül a fenyő hajópadló rendelkezik a legjobb hőszigeteléssel, így ha mezítláb rálépünk, nagy különbéget tapasztalunk a hajópadló és más burkolatok, például egy laminált parketta között.


Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló , gyalult deszka, szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben. Meleg hangulatú, elsősorban a hálószobákban találjuk, ahol a nem a kopásállóság a fő szempont, hanem a természetes, barátságos környezet. Hajópadló lerakása házilag. Az idő során napjainkban újra előtérbe kerül valódi fa hajópadló , hiszen jó hang és hőszigetelő képességgel bír.


Antisztatikus, könnyű tisztán tartani és nem vált ki allergiás tüneteket. Emellett a hajópadló környezetkímélő, mivel gyártása káros anyag kibocsátástól mentes. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Felülete mikrobordázatú.


Hosszúsági méretek: méter, 3. Fenyők között ez a legerősebb, legtartósabb fajta.

A fózolt hajópadlók inkább mennyezetburkolásra alkalmasak, mert padlóként tisztán tartása nehéz. A legjobb a vörösfenyő , ez bírja a kiképzést, nem véletlen, hogy ebből készülnek a kültéri burkolatok, sőt a kikötők, mólók cölöpjei is legtöbbször ebből vannak. Egy terasz, egy kertisétány, egy medence partja szép faburkolattal kertünk dísze lehet, megédesíti a szabadban eltöltött perceket.


Telephelyeinken olyan kültéri teraszburkolatokat vásárolhat amelyek nemcsak szépek, de tartósak, megfizethetőek és megfelelő felületkezelés mellett, hosszú ideig kertünk büszkesége lehet. Kínál Faanyag - Lucfenyő, vörösfenyő , borovi fenyő fűrészáru rendelhető: Luc, borovi és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Körfűrésszel vágott, szép faanyag.


Szállítást tudunk biztosítani. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása. Továbbá kínálatunkban van többféle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések