2017. szeptember 21., csütörtök

Austrotherm expert fix ár

Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Lábazati hőszigetelő anyagok széles választékban a Hofstadter Tüzépen. Garantáltan jó lábazati hőszigetelő anyag árak és folyamatos lábazati hőszigetelő anyag akció! Minimális vízfelvétele, kiváló hőszigetelő képessége és nagy nyomószilárdsága teszi különlegessé.


Lábazatoknál jól alkalmazható a nagy nyomószilárdsága és csekély vízfelvétele miatt.

Szakértők szerint cm-es polisztirol szigetelés már megfelezheti a fűtésszámlát, ez persze függ a nyílászárók mínőségétől és. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications. A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést a így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas.


Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati. Az AUSTROTHERM piacvezető polisztirol gyártó. A kivitelezők szívesen dolgoznak vele.


Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő!

Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A lábazatot mindenképp kellene szigetelni különben hőhídas lesz az épület, ide pl.


Valamint, ha kivitelezhető, akkor a cm-rel le is süllyeszteném a lábazati szigetelést. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár mtermékre vonatkozik! A termék csak egész kiszerelésben rendelhető. Bruttó árakat tartalmaz.


Az alábbi QR kód beolvasásával mobil eszközére is letöltheti árjegyzékünket. Különösen jól alkalmazható lábazatok, hőhidak hőszigetelésére. A pogácsás AUSTROTHERM padlófűtés rendszerlemez speciális felületi kialakítása révén lehetővé teszi, hogy a padlófűtés csöveket rögzítőelemek nélkül, gyorsan, méretpontosan lehessen elhelyezni. A csövek alátámasztását szolgáló távtartó gondoskodik arról, hogy a fűtéscsövet az esztrich kellően körbefogja. Koszorú hőszigetelő elem EXPERT FIX AUSTROTHERM koszorú hőszigetelő elem Felhasznált hőszig.


Ft-os áron elérhető. Csak egész csomag rendelhető ! Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy az egész hőszigetelő lemez bálát nem áll módunkban megbontani így az Ön által kiszámított mennyiséget ajánlott felfelé kerekíteni az esetleges anyaghiány elkerülése érdekében.

A honlapon megjelenített ár négyzetmét. AUSTROTHERM XPS TOP. Sűrűn bordázott felületű, nagy terhelésre igénybe vehető formahabosított expandált polisztirolhab homlokzati hőszigetelő lemez.


Expert , Expert Fix , Expert Drén, 033.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések