2016. november 9., szerda

Tükörvágás

Az Üvegcentrum Kft. Fő profilunk az építészeti üvegek nagykereskedelmi forgalmazása volt. A tükörvágás után különleges minták, csiszolások készítését is vállalom, minden elképzelést szívesen teljesítek, mivel szakmám egyben a szenvedélyem is, így örömmel állok minden kihívás elé! Legutóbbi referenciám a tükörkészítés terén egy nagyobb megrendelés volt az Operaház részére, ahol a. Több, mint százféle léc raktáron, így sietősebb esetben a kép aznapra is elkészül. Ha igen, akkor mivel?


Sziasztok,tudna valaki tanácsot adni abban,hogy létezik-e valamilyen eszköz,amivel az üveglaphoz hasonlóan tükröt is lehet otthon kisebb darabokra vágni? Tükör vágása lehetséges? Exkluzív európai és kanadai márkáink már kifutó, de minőségi darabjai rendkívül alacsony áron.


A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal. Autóüveg, kőfelverődés javítása, szélvédő csere órán belül, akár ingyen. Válassza Magyarország piacvezető autóüveg kis és nagykereskedőjét a Pilkingtont!


Ablaküvegezésre, üvegcsiszolásra van szüksége a 21. Akkor nézze meg a kategóriában található üvegesek, tükör és képkeretezéssel foglalkozó vállalkozók ajánlatait Csepelen. Debrecen, Lapály u. A tükör a régebbi korokban különleges luxuscikknek számított.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Fürdőszobája elengedhetetlen kelléke a tükör. A Praktiker webshopjába nagy kínálattal várjuk, találja meg a fürdőszobájába leginkább illőt! Rólunk Üvegcsiszolás, üveges munka, ablaküveg. Belvárosban lakik és sürgősen üvegest keres, mert kitört az ablak?


Nem csak üvegezést, emellett képkeretezést is vállalunk újpesti ügyfeleink számára, rövid határidőkkel, széles képkeret választékkal! Tisztelt Ügyfelünk! Vállalkozásunk építészeti üvegekkel foglalkozik: normál ablaküveg (float), fehér és színes katedrál üvegek, savmart üvegek, drótüvegek, tükrök, anyagában festett (parsol) üvegek, reflexiós üvegek, ragasztott biztonsági üvegek, edzett üvegek, kopolitüveg, kandallóba való hőálló (ROBAX) üveg, LACOBEL üveg.


Cégünk a hagyományos üvegezés mellett fényvisszaverő, biztonsági és hőszigetelő fóliák installálásával is rendelkezésre áll a XIV. Ma már a cég a hagyományos üvegezési feladatok mellett üvegcsiszolással is foglalkozik külön üzemünkben. Lakossági szolgáltatásaink közé tartozik az üvegezés, üvegcsere, képkeretezés, tükörvágás , ablaküveg készítés. Szeretettel várjuk pestlőrinci műhelyünkben! Pestlőrinci megbízóink részére teljes körű.


Bármilyen üvegezési feladatok készséggel vállalok a 8. Erkélyek üvegezésével is foglalkozom, valamint vállalok megrendelőim részére tükörvágás t, méretre készítését. VEGEZÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI ÜVEGES SZÉKESFEHÉRVÁR ÜVEGESÜVEGEZÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI ÜVEGES SZÉKESFEHÉRVÁR ÜVEGESÜVEGEZÉS SZÉKESFEHÉRVÁRI ÜVEGES. A B és B Glass Kft. Alakos tükörnek nevezzük azokat a tükör formákat ahol nincs derékszög.


Ezek az üvegmegoldások! Minél nagyobb a felület, annál vastagabb tükörlappal dolgozunk. Elkészítési idő kb 2-nap.


Ebben a kategóriában megtalálja azokat a Józsefvárosi üvegeseket, akik várják megrendelőiket ajtóüvegezés, tükörvágás és képkeretezési szolgáltatással a VIII. Pasaréten vállalok üvegezést, akár közületek részére is, illetve képkeretezést, igény szerint. Meglévő képkeret restaurálását is végzem a 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések