2016. november 21., hétfő

Lindab tető ára

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Ha teheti szereltesse a lemezt is szakkivitelezővel.


Ez az oktatás nélkül csorbulna, így fenntartjuk ezt a hozzáadott értéket is. Kérjen árajánlatot lindab - tető kapcsán !

A faszerkezet minőségét azonban mindenképpen figyelembe kell venni. Hagyományos és modern időtálló tetők. Első osztályú cserepeslemezt forgalmazunk, első osztályú cserepeslemez árak mellett! Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is.


Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag. Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től.


A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak. A műszaki és esztétikai megfelelőség.

Tartósságát garantálja, hogy kiváló minő-ségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a nagy szilárdságú S2osztályba tartozik. Tisztelt Ügyfeleink!


Az furcsa lenne ha az Ács csak tetőt csinál,és nem cserepez,és nem vágja be a cserepet. Amit írtam árat abban ez mind benne van. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás már több mint éve! Vállaljuk házának teljes cseréptetőfedését, tetőcserép felrakását, tetőfelújítást, egyéb tetőfedő munkálatokat, ácsmunkát, vagy zsindely, illetve cserepeslemez felhelyezését. Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás. Elsősorban családi házak, lakóházak tetőfedésére, de akár középületeknél, irodaházaknál is használható. Az alkalmazhatóság feltétele a minimum 14°-os dőlésszög.


A teljes csarnoképítés a mi kezünkben van, hogy Ügyfelünkként elégedett legyen!

Alkalmas különböző élhajlított elemek, szegők. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Tető bontás díját és annak elszállítását nem tartalmazza az összeg.


Az Ország bármely pontján végzünk tetőfedést illetve tető felújítást cserepeslemezzel. Egy családi ház tetőfelújítása cserepeslemezzel 4-5nap alatt végezhető el. Palatető felújítás akár plala bontása nélkül, közvetlenül a palára! A műnyag tető kiválasztásakor az optikai kívánalmakon kívül a tartószerkezet jellege is döntő szempont.


A lemezek felcsavarozása fából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések