2016. november 22., kedd

Fehér ablak veszprém

Az alapítók azóta is a vállalkozás aktív dolgozói. Fehér Ablak Haszkovó u. A gyártást Guttamásiban, bérelt ingatlanon kezdtük meg. Az értékesítés központja szintén bérelt irodában, Székesfehérváron volt.


JOLA – Ajtó Ablak Veszprém.

Veszprémi üzletünk bejárati, beltéri fa- és műanyag ajtó valamint borovi fa- és műanyag ablak kínálat legteljesebb felhozatalával büszkélkedhet. Legyen akár biztonsági ajtó, vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó, ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb garanciális. Termékkínálatunk összeállítása során a tartósság, a hosszú távú garancia vállalása és a magas minőségű nyílászárók értékesítése foglalt el központi helyet.


A fehér színű műanyag nyílászárók az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb választás nyílászáró vásárlás vagy csere esetén. Cégünk termékpalettáján egyaránt megtalálhatóak a legkedvezőbb árfekvésű, valamint a prémium termékek is, legyen szó, akár műanyag ablakról, vagy erkély ajtóról. Főbb Termékek és Szolgáltatások.

Erős, tartós könnyen karbantartható kiváló minőség. Tervezés és kivitelezés során az egyik fő szempont a biztonság. BUDAÖRSI ÜGYFELEINK RÉSZÉRE NEM SZÜKSÉGES AJÁNLATKÉRÉS,ÍRÁSBAN VAGY TELEFONON TÖRTÉNŐ JELENTEKEZÉS ESETÉN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL, HELYSZÍNI FELMÉRÉST VÉGZÜNK.


Természetesen ezek a penelok nem csak színes, festett üveggel készülnek, igény szerint küldönböző fehér katedrál üvegekkel is rendelhetőek, vagy esetleg üveg nélkül, un. Külső homlokzati nyílászárók gyártása és forgalmazása. Biztonsági bejárati ajtó, árnyékolástechnikai eszközök szerelése. Műanyag ablak , ajtószerelés.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek. Kérjen ingyenes visszahívást műanyag ablakokkal kapcsolatban itt: Hívjon fel az Ablakos! NAGY ABLAK nyilászáró szaküzlet.


Ezen az oldalon megtalál minden olyan terméket mely a nyílászárókról és a hozzá tartozó kiegészítőkről szól. Amennyiben megtalálta a keresett terméket, vagy kérdése van, kérem keressen bennünket a megadott elérhetőségeken. Nyílászárók minőség függőknek.


A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk.

Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és szálmentes kendő.


A műanyag bejárati ajtó erős, kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen zár, és könnyen tisztítható, biztonsági fokozata igény szerint emelhető, karbantartása, javítása, beállítása bármikor megoldható ellentétben a sokak által. Az műanyag ablak és ajtó cseréjével spóroljon fűtés számláin és zárja ki a külső zajokat otthonából a korszerű zaj és hőszigetelt üvegekkel! Célunk, hogy hosszú hosszú idők múlva is úgy gondoljon vissza ránk, hogy műanyag ablak csere során jó döntést hozott! Az alábbiakban igyekeztünk összefoglalni azokat a legfontosabb szempontokat és információkat, amik alapján döntést tudnak hozni. Természetesen szeretnénk, ha személyesen is ellátogatnának üzletünkbe, bemutatótermünkbe, de interneten is kérheti árajánlatunkat!


Ablak árak, Ajtó árak. Somogy megye minden településén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések