2016. november 24., csütörtök

Ereszcsatorna lombfogó háló

Ereszcsatorna lombfogó háló : megvédi homlokzato otthonod! Vigyázat, levélhullás! Az őszi-téli szezonban rengeteg bosszúságot tud okozni az eltömődött eresz.


Szuper minőségű háló , jól védi az ereszt. Kettőt is rendeltünk, így pont elég lett a házunkra. Ha kiszámolom, hogy milyen költséges egy esetleges felújítás, sokszorosan megéri felszerelni!

Gaál Istvánné – Tatabánya. Nem is tudják, mennyire elegem volt már az eltömődött ereszemből. Gyakorta megtelepedtek benne a. A lombfogó háló használatával megelőzheti az eldugult esőcsatorna káros hatásait, mely egy kiadós eső alkalmával képtelen elvezetni a vizet. VIGYÁZAT, LEVÉLHULLÁS!


ERESZCSATORNA LOMBFOGÓ HÁLÓ : MEGVÉDI HOMLOKZATO OTTHONOD! Ha az esővíz túlbukik a csatorna peremén, károsíthatja a homlokzatot. Nem beszélve a kellemetlen szagokról, megtelepedő rovarokról.

A háló felhelyezése rendkívül egyszerű, könnyen méretre szabható és összeilleszthető. Bármilyen csatornatípushoz használhatod és éveken keresztül megfelelő védelmet biztosít. A levelek fennakadnak a lombfogó háló tetején, így nem kerülnek a csatornába, amiket aztán a szél a felszínről könnyedén el tud fújni.


Az ereszcsatorna védő lombfogó hálóval nem csak a pénzedet spórolhatod meg, hanem az idődet is. Nem kell többé bajlódnod a piszkos, bent ragadt levelekkel, nem képződik többé akadály. Időjárásálló, törésbiztos, egyszerű megoldás az ereszvédő rács! A Marley Poly-net lombfogó rácshálója hosszában felvágva, m-es darabokban kapható.


Boltívével fölfelé helyezzük be, és saját feszítőereje rögzíti az ereszcsatornába. A háló tekercsben kapható, könnyen méretre vágható és csak végig kell görgetni az ereszcsatorna tetején. Képzett szakember nem szükséges a háló felszereléséhez.


Ezt bárki meg tudja oldani, aki minimális kézügyességgel rendelkezik. Egy dologra érdemes figyelnünk, a lombfogó hálót síkban, kissé lejtve kell felszerelni. Az ereszen túlbukó víz végigfolyik a homlokzaton, amit ezzel károsít. Ha az ereszcsatornák az öregedéssel szemben ellenállóak és alaktartóak, akkor még évek elteltével is tetszetős és ápolt benyomást keltenek.


Az OBI-nál egyedülálló ereszcsatorna -rendszereket kínálunk Önnek többek között a Marley márkától, amelyeket a kiemelkedő minőség és a hosszú élettartam jellemez. Unod az állandó időigényes takarítást, és nem szívesen vernéd magad költséges munkálatokba? Gondoskodjon időben ereszcsatornái védelméről.


Az ereszháló az őszi falevélhullás által okozott ereszcsatorna dugulásokat megakadályozza.

Egyszerűen szerelhető rögzítő kapcsok segítségével a csatorna elől fekvő domború pereménél. Akkor is megy, ha a tetőcserép mélyen belóg az ereszcsatorna fölé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések