2016. november 15., kedd

Biztonsági üveg vágása

Ráadásul az üveg törése esetén apró, tompa élű szilánkokra esik szét, így nem okoz sérülést. Az így készülő üveg vágása egy gyakran felmelülő kérdés, de minden megmunkálási eljárást (a vágást, furatolást, csiszolást )az edzési folyamat előtt kell elvégezni. Ha utólagosan megpróbáljuk például vágni. Teljesen víztiszta (csak Ön tudja, hogy ez biztonsági üveg ) - A ragasztott üveg két vagy több, véglegesen egymáshoz ragasztott üveglapból áll, mind az üveg , mind a köztes fóliák színe és vastagsága sokféle lehet.


Betörés biztos üvegek készülhetnek belőle, akár thermo üveg egyik része is lehet. Az üveg árak brutto árak.

Edzett biztonsági üveg (ESG) gyártása során a float üveget magas hőmérsékletre hevítik, majd hirtelen hűtik le. Ez által az edzett biztonsági üveg a float üveghez képest többszörös szilárdsági értékeket ér el és egy esetleges törés esetén ezer apró, tompa darabra esik szét, amelyek komolyabb sérüléseket nem okoznak. Nem összetévesztendő a biztonsági üveggel! Előállítása: Előállítása megegyezik a float üveggel. A beépítendő üveget float üvegből mérete vágják, majd az üveget különféle hőhatásnak kitéve edzetté teszik.


Az edzés hatására egy kemény. Egyedi, épített zuhanykabinok, zuhanyfalak, kádparavánok gyártása, és helyszíni szerelése. Színes, edzett és biztonsági üvegek teljes választéka.


A keret nélküli kirakatok üvegezésénél edzett üveget használunk, pl.

Lehet saját vagy hozott anyagból. Sok esetben azonnal megvárható. Síküveg Katedrál üveg Savmaratott üveg Biztonsági üveg Drót üveg Festett üveg Homokfújt üveg Hőszigetelt üveg Hőálló üveg Reflexiós üveg Edzett üveg Nem csak a leszabását, kiszállítását, hanem a beépítését is vállaljuk. A járható üveg már nem számít annyira új találmánynak, ennek ellenére sokan mégis ódzkodnak tőle. Pedig nem kellene, hiszen nagyon sok helyre ideális megoldást nyújt!


Egy ideig csak plázákban, irodaházakban volt megtalálható a járható üveg , de napjainkban már egyre többen használják otthonukban is. Biztonsági - és betörésgátló üvegek méretre vágása , megmunkálása, üvegbefogadó szerkezetek kialakítása. Technológiánkat a biztosítók is elfogadják. Ezzel a technikával kiválthatók az ablak és ajtórácsozások magánlakások, hivatalok, üzletportálok, kirakatok és bármely más üvegfelület esetében is.


Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homok-fúvott üveg illetve biztonsági , edzett és hőálló üveg a lakosság és a cégek részére. Szolgáltatásaink közé tartozik az üveg vágás, sík üvegek vágása méretre, ablak üveg , katedrál, drót, biztonsági üveg vágás, tükör vágás ezüst, bronz tükör vágása , üveg csiszolás, élcsiszolt üvegpolcok, üvegasztalok, bútor üvegajtók készítése, tükör csiszolás, fazettázás tükör, tükör készítés. Ahhoz, hogy minimálisra csökkentse az üveg törésének a kockázatát, készítsen egy kis védőgátat’ gittből vagy szigetelőanyagból a megfúrni kívánt hely körül. Biztonsági üveg -A biztonsági üveg lényege, hogy vagy több üveglap színtelen fóliával van összelaminálva - ezáltal az üveg teljesen átlátszó, egy esetleges nem várt külső hatásra az egyik üveg betörik, de a laminált fólia összetartja ezt az üvegszerkezetet, így áthatolhatatlanná válik.


This video is unavailable. Cégünk az egyszerű tükörtől, az alakos tükrön keresztül vállal bármilyen alakú – formájú tükörlap elkészítését, helyszíni ragasztását beépítési garanciával. Minden olyan helyen biztonsági üveget kell alkalmazni, ahol ez balesetvédelmileg indokolt. Síküvegből készül hőkezelési eljárással (az üveget magas hőmérsékletre hevítik, aztán egyenletesen, de gyorsan lehűtik).


Edzett üveg gyártás folyamata, üveg edzése az edző kemencében történik, az edzeni kívánt üveget kb.

Az Üveg Trend Plusz Kft. Keszthely és környéke meghatározó üveges vállalkozása több mint éve jelenlegi telephelyén szolgálja ki partnereit. Tevékenységi körünk a normál épületüvegezéstől a speciális üvegszerkezetek létrehozásáig terjed. Kapcsolatrendszerünk révén egyedi igények kielégítésére is van. A float üveg – magyar nyelven a víztiszta, torzításmentes síküveg - kifejezés annyit jelent, hogy „felületen úszó”, ami a gyártási folyamatot jól jellemzi.


Az olvadék felületi feszültségének és az ónfürdő felületi simaságának köszönhetően az így. Az új A-Jet tengelyes vágófejnek köszönhetően a komplexebb elemek vágása sem jelent problémát. Hogyan varázsolja ragyogó szépséggé környezetét az üveg Szeretnénk eloszlatni azt a - sajnos még mindig általános - berögződést, hogy az üveg csupán ablak-, és bútorüvegként funkcionálhat. Ez az egyedi tükör lehet normál derékszögek által határolt felületű, de gyártható íves, alakos kivitelben is.


Legtöbb esetben a tükörlapok szélét különböző csiszolással látjuk el, ami egyrészt megvéd az üveglap vágása ellen, valamint esztétikai funkciót is ellát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések