2016. november 23., szerda

Milyen laminált padlót vegyek

Milyen márkájú laminált padlót vegyek ? Azért nincs, mert az, hogy milyen legyen, nem attól függ, hogy másoknál mi vált be, hanem, hogy az illetőhöz melyik passzol jobban. A vastagságuk egy alapvető tulajdonsága a laminált padlónak. De míg a pizza tésztánál tökéletesen tisztában vagyunk azzal, mit jelent a vékony, és a vastag tészta, és könnyen dönteni tudunk közte, a laminált padló vastagságáról már. Iszonyú drága laminált padlót nem vennék.


Mert számomra az olcsóság a legfontosabb érv mellette, tehát ha már közelítené az ár a fapadlóét, akkor azonnal át is lépnék arra a kategóriára!

A laminált padló nagyon komoly versenytársa lett a parkettának, mivel hasonló pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző vastagságú laminált padlók kaphatók ma már kereskedelmi forgalomban Lakásfelújítás során több esetben a régi padlótól szeretnének megszabadulni, mert már unalmas vagy esetleg elhasználódott a hosszú évek során. Nem tudta még eldönteni, hogy melyik laminált padló illik az otthonába?


Nem gond: merítsen ihletet a Logoclic laminált padlók széles választékából. A következőkben megtudhatja, hogy mire kell még figyelni a megfelelő laminált kiválasztásakor. Ne csak szégyenében nézegesse a padlót. A padló a lakás berendezésének az.


A szobába ugyanúgy kerülhet járólap, ahogyan a konyhába parketta vagy éppen laminált padló. A legfontosabb padlóburkolatok.

Ez a padlótípus méltán érdemelte ki az első helyet, ugyanis napjainkban ez vezeti a kedveltségi és az eladási listákat is a gyártóknál. Igen, míg a faparkettákat gondos őrzéssel meghagyhatjuk az utókornak, a laminált padlót ért sérelmek nem igazán javíthatóak. Ez pedig nem véletlen: a minta- és. De mivel már nagyon magas minőségben készülnek ezek a padlók, ezért különösen tartósak, hosszú évtizedek alatt fognak csak elkopni, akár harminc évig is gond nélkül szolgálnak szépen a lábunk alatt. Mindez 3 vagy 33-as kopásállósággal bír, szinte teljesen mindegy!


Egy fontos tényezőt kell még figyelembe venn: Aki laminált padlót vásárol, annak tisztában kell lennie azzal, hogy megfelelő módon kell a padlót használni! Először is, az egyik legfontosabb alaposan felmérni a lakás és a helyiségek adottságait. Nézze meg, mennyire világos vagy sötét a szoba, ahová a padlót le szeretné fektetni és azt is, besüt-e a nap. Ha igen, a leendő padlólapok fényállóságát is. Hány miliméteres laminált padlót (parkettát) vegyek ? Nem szeretném, hogy műanyaghatású legyen, és azt pláne nem, hogy recsegjen, vagy üreges(doboz) hangja legyen, mikor rálépünk.


Ezek a nagyon olcsó, fényes, 7mm es padlók szinte mind ilyenek. Természetesen az ár sem mindegy. Nektek hány mm-es van és mennyibe került.


A laminált padló tartósságát nem csupán a lerakás minősége és pontossága határozza meg, hanem az is, hogy milyen ápolásban részesítjük a használat során. Annak ellenére, hogy a jó kopásállóságért nem a laminált padló vastagsága felel, mégsem elhanyagolható szempont a választásnál, igaz, nem a legfontosabb. Célszerű laminált padlót fektetni a konyhába?


Mivel a legfelső rétege kopás- és mérsékelten karcálló, a laminált padló nyugodtan alkalmazható a konyha padlójának burkolására is.

Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Laminált padló burkolataink minden minőségi elvárását kielégítik, ráadásul széles választékunkban minden berendezéshez és falszínhez talál mintázatban és színben illő változatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések