2016. november 8., kedd

Kerti járólap lerakása

A kerti útnak nem csak praktikusnak kell lennie, hanem szépen bele is kell olvadnia a kert tájképébe. Pont a kialakítás kérdése az, amely teret enged az egyedi ötletek megvalósításának. Hamarosan, várhatóan hónapon belül készül egy új is, ahol lemezgarázsnak készítem elő a terepet, járdalapokkal. A készen kapható burkolókövek lerakása fáradságos, de házilag is kivitelezhető munka. Elsőként ássuk ki a tükröt azt a felületet, amelyre elhelyezzük majd a lapos lépőköveket, betonlapokat.


Ebbe alulra kavicsréteg kerül, majd egy vékonyabb homokréteg, rá esetleg szárazbeton, végül a betonlap. Több sorosra rakott. Iratkozzon fel csatornámra, hogy egy videóról se maradjon le :) Kattintson a piros Felirazkozás gombra és ha tetszett egy videó nyomjon egy Like-ot :) Facebo. Hangulatos és gyorsan lerakható sétányt alakíthat ki a kertjében, ha lépés közönként helyez el egy-egy járdalapot a kerti út leggyakrabban használt nyomvonalán.


A lépésközre lerakott járdalapok tökéletes közlekedést biztosítanak nemcsak a kertes családi házakban, hanem még társasházak kerti útjainál is. A csempe és járólap lerakása előtti felület előkészítési munkáknál jól bizonyította a mesterünk az önök szakmai javaslatainak realitását, odafigyelve a szigetelés és a ragasztóanyag kiválasztására, felkenésére, valamint a fugázás végrehajtására. Már régóta terveztem a nagy kerti járdás bejegyzés megírását, most jött el az ideje.


Ahogy a tavasz beköszöntött, elkezdtük a kert a csinosítását, az ültetést, a metszést, a palántázást, mikor mi volt aktuális. A parketta és a járólap közti szintkülönbség. Ilyesmit vettünk, csak ezüst színben, hogy a hidegburkolathoz illő legyen.


Ezt hónapokkal később, beköltözés után szereztük. A járdalap, és amit érdemes tudni róla. Ha szeretnénk szebbé és igényesebbé varázsolni az udvarunkat, a különböző járdalapok nagyszerű lehetőséget biztosítanak számunkra.


Kerti járólap lerakása

Első körben azt kell eldöntenünk, hogy milyen alapra kerül teraszunk. Teraszburkolat lerakása egyszerűen. Ez lehet betonaljzat, de döngölt kavicságyra vagy murvára is tehetjük. Nyitólap Padló- és falburkolás Csempe, padlólap Kültéri padlólap, járólap. Csak az akciós termékek.


Mikor elkészültünk az oldalfalak burkolásával, de még nincs kifúgázva, kezdhetjük a járólap lerakását a fenti ajánlások betartásával. A burkolás befejezése után hagyjunk időt a száradásra (kb. 1-nap).


Száradást követően elkezdhetjük a fúgázást. Első teendőnk a fúgakeresztek kiszedése, majd a fúgák és a. Mindezt kialakíthatjuk téglából, sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv. A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel.


Ha Ön is azon gondolkodik, hogy saját maga rakja le térkő burkolatát, akkor két eset lehetséges. Lehet, hogy nem is egyszer, hanem már több alkalommal is, és a burkolás sikerén felbuzdulva bátran vág bele újabb kerti burkolat lerakásába. Fontos, hogy a lapok lerakása közben a fugák futását zsinórral ellenőrizzük, mert ha egy kicsit szorosabban rakjuk néhol a térkövet, máshol pedig lazábban, komoly kanyarokat tudunk belevinni a sorokba, amit a végén már nagyon nehéz korrigálni. Ha mégis javítanunk kell, mert elfelejtettünk zsinórral ellenőrizni, egy. Az így kapott darabok alkalmasak kerti utak, járdák, teraszok burkolására.


Kerti járólap lerakása

A korongos járólap lerakása megegyezik a térkő lerakásával. Vásárlóink figyelmét felhívjuk, hogy a fák között az akác a legtartósabb, de a külső fehér része (a szíjács) kevésbé állékony, mint a belső, sárgább geszt rész. Kerti lapok járólapok, lap kerti gép, blazsek kerti bútor, kerti bútor quercus, lap kerti , harmath ker, kerti bútor, kerti lapok Bútor. KÜLTÉRI FA BURKOLAT. A nappali funkciójának megfelelő fedett vagy nyitott terasz nagyon hasznos a melegebb időszakokban.


Tavasztól őszig fogadhatjuk itt vendégeinket, vagy egyszerűen csak kiülhetünk hétvégén relaxálni, beszélgetni, olvasgatni, élvezve a friss levegő mozgását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések