2016. november 2., szerda

Műkő burkolat

A terrazzó szó a latin terasz szóból ered. Ez a burkolat fajta Olaszországból indult hódító útjára. Technikailag tulajdonképpen egy öntött kőörlemény, amelyet kötőanyag tart össze, egyfajta műkő. Ez a fajta burkolat csiszolás után a márvány vagy a gránit mintázatát hivatott utánozni. Exkluzív, kimeríthetetlen.


Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.

Polírozással gyorsan, hatékonyan, kis költséggel visszaállítható a műkő járólap, műkő munkalap, műkő padlólap, vagy műkő burkolat eredeti állapota. Ha ez elmara és a műkő burkolat egyre jobban be mattul, már komolyabb fényezőporos polírozást kell alkalmazni. Falburkoló, falburkolatok, díszkő, műkő elemek, lábazati burkolatok nagy választékban, elérhető áron, igényeinek megfelelően. Válogasson kínálatunkból! A műkő erre remek megoldást kínál, csupán egy kis fantáziára vagy szükség az elhelyezéséhez és kialakításához.


A műkő , amellett, hogy esztétikus, kölcsönözhet akár modern, de akár rusztikus hatást is, így számtalan üzletstílus kialakítható segítségével! Remekül kombinálható, számtalan belsőépítészeti. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A helyi műkő készítéséhez íme általánosan bevált anyagösszetételi „recept”: 1. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Sokak vágya teljesül, mert megérkezett budapesti és érdi üzleteinkbe az álomszép eleganciát megtestesítő kőburkolatok csoportja!


Padló és falburkolatok, kül- és beltéri díszítőelemek a legmagasabb igényeknek is eleget téve! Agglomerát, mészkő, gránit, kvarcit és onyx párkányok és burkolatok széles választékban, a legjobb áron! Egyedi igényeknek is eleget.


Rusztikus falburkolatok és kőpanelek otthona szépítésére. Falburkoló panel az érdekes felületek és merész színvilágok kedvelőinek. A régi burkolat eltávolítása az egyetlen feszültségforrás, ugyanis az elhasznált hidegburkolat, szőnyeg, parketta, vagy linóleumréteg felszedése valamennyi szeméttel, és bontási hangokkal jár.


Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Természetesség és exkluzivitás egyben – kőburkolattal A kő, mint építőelem szinte egyidős az emberiséggel. Felhasználása mindig is sokrétű volt, épületek felépítéséhez, útépítéshez, majd hidak építésére is használtuk. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük. Mészkő Pláza: Mészkő, Gránit, Márvány, Kvarcit pala, Gneisz és sok más természetes alapanyag, folyamatosan bővülő kínálat - vásároljon néhány kattintással MEGBÍZHATÓ forrásból!


Burkolóköveink egyben kül - és beltéri burkolatok. Díszköveink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat vagy lábazati kő, homlokzatburkolat, kerítés burkolat , teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3d falburkolat.

Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A falburkoló lapok felülete kezelhető vízbázisú fa-lakkal. Ha a selyemfényű helyett a mattot választja, akkor úgy alakíthat ki tisztítható védőréteget, hogy a kő vagy tégla burkolat kinézetét sem befolyásolja. Mivel a lapoknak 4mm vastagságuk ill.


Vállalom továbbá régi, meglévő műkőburkolat , lépcső, lépcsőházak stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések