2016. november 25., péntek

Hörmann gyorskapu

Gyors szerviz Az országos lefedettségének köszönhetően mindig. A nagy stabilitást a belülről egymásba ékelt labirintprofil garantálja. A mm-es elemek héjazata teljes felületen a betéthez van ragasztva, és az elemeket menetes. HÖRMANN Gyorskapuk. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében.


A SoftEdge gyorskapu az egyedi fejlesztésnek köszönhetően horizontálisan stabil, de vertikálisan flexibilis, így sem személyi sérülést, sem tárgyi kárt nem okozhat, ha csukódás közben kerül alá valaki vagy valami.

A kedvező árú gyorskapu belső terekhez, SoftEdge aljzatprofi llal és szériában FU-vezérléssel a biztonságos, a kaput kímélő tartós üzemhez. Előnye: az integrált Anti-Crash ütközésvédelemmel ellátott SoftEdge-technológia teszi a rugalmas gyorskapukat különösen biztonságossá és gazdaságossá. Az ideális áruházi kapu a raktár és az eladótér között. Szabadalmaztatott Anti-Crash rendszerrel (a kapu egy ütközés után másodperceken belül ismét üzemképes). Innovatív, tökéletesen egymásra hangolt gyártási folyamatok garantálják az.


A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően javulnak az üzemi folyamatok, és c. A vizsgálat alapjául az „Ajtók és kapuk. A túzgátló ajtó mint az egyik legkeresettebb ipari gyorskapu típus az általa nyújtott biztonságnak köszönheti népszerűségét. DITEC gyorskapu szinte bármilyen egyedi színben és méretben.

A feltekeredő gyorskapu szinte bármilyen egyedi méretben készülhet, a megrendelő igényének megfelelően akár méter szélességben és méteres magasságban is. Kaphatók számos szabványos és egyedi méretben, valamint azonos megjelenésű mellékajtóval együtt is. Kazettás vagy vízszintes bordás lamellák.


Kétoldali húzórugós szerkezet méter szélességig, torziós rugós szerkezet méter szélességtől. Tartozik hozzá 2db radar motor,vezérlés. A kapu bontás előtt lett lefényképezve. Hörmann Berry billenőkapuk.


Szállításban és szerelésben tudok segíteni. Az LTHfa garázskapu a legjobb minőségű Északi luc és Hemlock fenyőből készül. Ez a kaputípus nem felfele nyílik, hanem oldalra. Ez akkor nagyon előnyös, amikor a garázsfödémet más tárgyak tárolása érdekében szabadon akarják hagyni vagy a kapulapot építési okokból nem lehet a födém alá állítani vagy szerelni. LAKOSSÁGI REFERENCIÁK.


De gyártmányaink valóban európaiak, mindig megfelelnek a helyi szabványoknak és méreteknek. Hiszen a jövőbeni célunk is a határok nélküli Európa. A további funkciók (lásd a 10. oldalon) a SupraMaticnál szintén.


Sziasztok , nagy problémám lett egy órája. Délután sejtésem szerint pillanatnyi áramkimaradás volt és valószínű ez okozta a gondomat. Már mindennel próbálkoztam de úgyan úgy vissza nyit.


Ha valaki tudja hogy kell törölni a hibát és újra programozni akkor azt nagyon megköszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések