2016. november 28., hétfő

Beltéri ajtó mosonmagyaróvár

A bemutatótermünkben a valóságban is láthatja ajtóinkat, így az anyagát, minőségét is meg tudja vizsgálni. Mosonmagyaróvári üzletünkben rengeteg beltéri ajtó közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ezen a weboldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményt elérése érdekében.


Ha beállításaid módosítása nélkül folytato beleegyezel, hogy minden cookie-t elfogadsz az Ajtóház weboldaltól. Beltéri ajtóinkról évről évre design díjat elnyerő német ajtógyárak gondoskodnak. Eleinte laminált padlót forgalmaztunk, majd évről évre bekerült kínálatunkba a szalagparketta, a bambusz parketta, a parafapadló és -falburkolat, a tömörfa parketta és a vinyl padló.

Ezeket a termékeket követte a beltéri ajtók és a homlokzati. BELTÉRI AJTÓ A beltéri ajtóknak a térelválasztó funkciója vitathatatlan. Korunk beltéri ajtói már nem csak funkciót töltenek be, hanem a belsőépítészet fontos elemei is. Lakásunk térformálását, hangulatát és dizájnját nagy mértékben befolyásolják.


Stílust visznek otthonába, az Ön elvárásának és. Legyen akár biztonsági ajtó , vagy egyedi igényeinek megfelelően elkészített ajtó , ablak. Egy helyen az egyik legteljesebb.


A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való.

A karcvédett beltéri ajtók függőleges vagy vízszintes mintázatokkal érhetőek el. A tok lehet az ajtólappal megegyező vagy attól eltérő színű is. Ajtó lap: MDF keret, közepén papírrács betéttel, két oldalt CPL fóliával borított forgácslappal. Rendelhető két oldalon eltérő színben is. A JOLA országos bolthálózat üzletében hatalmas ajtó ablak, nyílászáró, hőszigetelés, laminált padló, parketta valamint garázskapu kínálatot találhat!


Egyedi beltéri ajtó gyártás. Az általunk gyártott ajtók fafurnérozott beltéri ajtók. A furnérozott ajtóknak csak a felülete természetes faanyag vékony rétegben, illetve az élek és beszögező lécek készülnek vastagabb falécből a különböző marások elhelyezése miatt.


Ennél a típusnál a kilincs és a kulcsluk két külön álló alapon (rozettán) található. Ez a rozetta lehet két különálló kör alak vagy szögletes kialakítás. A hosszú címes beltéri ajtó kilincs esetén, egy egybefüggő hosszú cím található az ajtó lapján. Tele ajtó üveg és intarzia nélkül.


A hazai ajtópiac legkedvezőbb árfekvésű teli beltéri ajtaja! A szabvány dekor Phoenix ajtó rövid szállítási idővel átvehető. Nagy, tiszta felületével a díszítésmentes szépség kedvelőinek született meg. Mercedes W2hátsó ajtó vezetékek – használt. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi (vám), idegenforgalmi, közlekedési, ipari és.


Festett beltéri ajtó : Ez a típus mind közül az egyik legkedveltebb. A festett beltéri ajtó eleget tesz a mindenkori elvárásoknak és igényeknek, és mindig tetszetős, dekoratív.

Nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőség és a kedvező ár mellett sem. Akciós beltéri ajtó ! Tekintse meg Üvegajtó széles választékát weboldalunkon, vagy üzleteink egyikében. SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is!


A síkfelületű, tömör ajtólapon utólag kivágásokat. Bejárati ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Nem is gondolná milyen sokféle beltéri ajtó típus érhető már el a hazai üzletekben.


Ha eljutott odáig az építkezés során hogy beltéri ajtóra van szüksége, vagy éppen le kívánja cserélni az elöregedett beltéri ajtót, jó helyen jár nálunk, megkönnyítjük a választást és mindenben segítségére leszünk a vásárlás során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések