2015. május 5., kedd

Padlószőnyeg tisztítása

Biggest selections on Annihilus, Runewords, Gear Packs etc. Instant Delivery Speed! A szőnyegtisztító por használata hatásossága mellett kényelmes is. A szert a padlószőnyeg szálai közé kell alaposan beseperni, majd kis idő elteltével egy alapos porszívózással eltávolítható a tiszta padlószőnyegről.


A nedves tisztítással szemben a padlószőnyeg hullámosodása is elmarad.

Padlószőnyeg tisztítás. Vállaljuk magánházak, társasházak, irodák, közintézmények padlószőnyeg tisztítását egyedi és általános megbízás alapján. Világos színű padlószőnyeg tisztítása , mély, intenzív, száraz szőnyegtisztítási technológiával mely után a szőnyeg azonal száraz így azonnal használható. Amikor kiöntesz valamit a szőnyegedre, akkor olyan, mintha lassított felvételben látnád az egészet.


Nagy valószínűséggel az első gondolato hogy azonnal fel kell tisztítanod a foltot – szerencsére létezik egy módszer, ami természetes, olcsó és hatékony is egyszerre. Folttisztítás ecettel. Még a legjobban óvott szőnyegeket sem kerülik a szennyeződések.

A legtöbb foltot azonban egy egyszerű, de nagyszerű módszerrel eltüntetheted: önts ecetet némi langyos vízbe, és ezzel kezeld a kisebb-nagyobb pacákat, majd hagyd megszáradni. OTTHONKA Koszos a szőnyeged? Ettől az egyszerű házi szertől újra gyönyörű lesz A piszkos, elhanyagolt szőnyeg nem csak elcsúfítja a lakásodat, de a felhalmozódott allergén anyagok légzési nehézséget, súlyos betegségeket is okozhatnak. A felület azonnal használható, nem kell a száradásra várni, intenzív, mély tisztítás. Ha cserélni szeretné padlószőnyegét tegyen.


We may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website. Mozgatni nem lehet, házilag csak az itt-ott éktelenkedő foltokat tudjuk „kezelni”, ami nem esztétikus. Egy szőnyeg tisztítása sem egyszerű, a padlószőnyeg tisztítása azonban egyenesen macerás. A padlószőnyeg tisztítására ideális esetben évente többször is szükség lehet.


Ennek ellenére teljesen megéri a fáradozást és az időráfordítást, hiszen az otthona dísze lehet a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogy ha padlószőnyeget használ, biztosan elkerülhető a családban a felfázás. Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig.


Akár év rendszergarancia, magas minőségű terméke. A hagyományos szőnyegek tisztítása mindig egy alapos hengerkefés porszívózással kezdődik, majd egy tisztázó porszívózás történik, ezt pedig a speciális szőnyegtisztítás követi. Kényesebb anyagból készült szőnyegek esetén száraz tisztításra is ugyanolyan hatékonysággal van lehetőség, de igény szerint a nedves.

A szőnyegeket egyedileg, kézi munkával előkezeljük, folt-kezeljük és csak ezután kerül sor a nagy hatásfokú sík-mély gépi tisztításra, ahol a szőnyegek teljes keresztmetszetéből mély mosással eltávolítjuk a szennyeződést. A gyapjú tisztítása eleinte csak száraz habbal, porszívózás csak a legkisebb fokozaton javasolt. Ha vizes technológiával tisztíto semmiképp ne bő vízzel ted és lehetőleg száraz időben ted mivel a gyapjú nagy mennyiségű vizet tud magába színi. A tisztítószer legyen semleges hatású, a víz pedig kéz meleg. A szőnyeg kitisztítása után tiszta vízzel minden esetben még egyszer végig kell menni a szőnyegen.


A dolgos hétköznapokban örülünk, ha heti néhány alkalommal sikerül kiporszívóznunk a szőnyegeket otthonunkban. Pláne, ha szőnyegpadlónk van, mert ezen egyrészt jobban feltűnik minden szösz, másrészt a teljes felületét rendbe kell tenni, tehát sokkal időigényesebb. Lássuk, mivel lehet megkönnyíteni a szőnyegek tisztítását! Egyoldalt használható, gépi gyártmányú műszálas valamint pamut és gyapjú szőnyegek.


Szőnyegtisztítási árlista.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések