2015. május 22., péntek

Kerek szőnyeg

Kerek szőnyeg

Kerek szőnyegek többféle méretben. Praktikus kör alakú szőnyegek 60-tól 1cm-es átmérőig. Puha és divatos modelljeink ideálisak hálószobába, nappaliba vagy akár vendégszobába is. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Kerek szőnyeg

Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Kör alakú szőnyegeink sokféle színben és vastagságban kaphatók, így biztosan találsz olyat, ami illik a stílusodhoz és az otthonod puhaságát is. A kerek szőnyegek otthona gyönyörű központi elemeivé válnak.


Találja meg a kiváló minőségű keleties vagy modern minták hatalmas választékából saját kedvencét, hogy új szintre emelje a beltéri dekorációt. Minden kerek szőnyeg több színben és méretben kapható. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Részletek Üzlethez. Milyen a jó szőnyeg ? Hogy mire érdemes figyelni egy szőnyeg vásárlása esetén?


Természetesen fontos, hogy otthonod melyik részére szánod: a hálószobában kevésbé használódik, mint a nappaliban, így utóbbiba mindenképpen olyat érdemes választano amelynek nagy a strapabírása. Lényeges szempont, hogy ne csúszkáljon. Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról. Mirci (szürke), Folti(tricolor), Buksi(nagy vöröském) és Zsebibaba (picurka vöröske) a kicsik.


Lehet szögletes vagy kerek szőnyeg , de akár teljesen amorf vagy egyéb geometrikus alakzatú is – a lehetőségnek vásárlóink képzelete szab határt méret, szín, és minta terén is. Skandináv design szőnyegek. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg , PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta.


Kínálatunk gerincét a dán Linie Design és a Bolia alkotja. Egy új szőnyeg ezt gyorsan megoldja, hiszen színt és vidámságot hoz gyermeke. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Dizájn bútorok online vásárolhatóak - Svájci minőségi standardok - Csúcsminőség közvetlenül a gyártótól - kényelmes házhozszállítás - nagyvonalú visszaküldési jog - kanapék, ágyak, asztalok, pezsgőfürdők, rattan-, fa- gránit kerti bútorok nagy választéka. Szőnyegek, Készletkisöprés!


A legújabb szőnyeg trendek a DIEGO tolmácsolásában. Otthonunk lakberendezésében meghatározó, hogy milyen szőnyeg kerül a padlóra. A helyiség stílusa előre vetíti a szőnyeg színét, mintázatát vagy anyagát. A szőnyeg méretét egyszerű kiválasztani, bőséges méret választék áll rendelkezésre a Dizon weboldalon.


Legtöbbször szőnyeg. A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára. Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat. Ha a szoba hosszúkás, mindenképpen egy téglalap alakú szőnyeg mellett döntsünk.


Fontos, hogy a szőnyeg elhelyezésénél kövessük a szoba fekvését, ám a kerek vagy ovális szőnyegek, amolyan jolly jokerek, hiszen ezek szinte bármilyen formájú szobában jól mutatnak, ha a bútorokhoz képest a megfelelő helyre tesszük őket. Egy kis szőnyeg a legtöbb otthonban gond nélkül elfér, mivel nem foglal sok helyet és könnyen mozdítható, ha mondjuk joban illik a fürdőbe, mint a hálószobába. A rongyszőnyegek különösen népszerűek lettek az elmúlt években - otthon és a nyaralókban is.


Kerek szőnyeg

Otthonos hangulatot keltenek, strapabíróak és könnyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések