2015. május 13., szerda

Fonott bambusz parketta

A bambusz parketta típusai. A gyártás során a bambusz padlóburkolat kialakítása lehet vertikális, horizontális és fonott. A vertikális típus modern, letisztult megjelenéssel ruházza fel a padlóburkolatot, amely homogén színtónusaival kiválóan alkalmazkodik a legtöbb stílushoz. Szerkezet: 3mm bambusz 8mm HDF 2mm polifoam.


A HDF hordozórétegnek köszönhetően stabilabb a többi vertikális bambusz padlónál.

A polifoam alátét gyárilag kerül rá, a parketta így közvetlenül a betonra fektethető. A fonott parketta a bambusz padlók csúcsa. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Ez a bambuszpadlók közül a. A vertikális bambusz parketta gyártásánál a léceket függőleges irányba préselik egymás mellé.


Az egyik legmodernebb parketta típus. Közel méter magasra nő meg, mire éretté válik a kitermelésre. E rendkívüli növekedési ütem teszi gazdaságossá és környezetbaráttá a felhasználását.

Igen nagy tűrőképességgel bír. Ellenáll a gombáknak és egyéb kártevőknek. Ennél az eljárásnál a bambuszszálakat beáztatják és nagy nyomáson préselik egymáshoz. Fonott kávé bambusz parketta.


Nagyon szép, színekben, elegáns megjelenésű parketta. Modern, illetve hagyományos berendezéshez is kiváló. Tömör, 1 bambusz. Klikkes változat, ragasztást nem igényel. Exclusive fonott pistachio bambusz parketta.


Kíváló minőségű parketta , kedvező áron. Természetes fa parketta , klikkes kivitelben. Parketta szaküzlet, laminált padló, szalag parketta , padlóburkolat.


Mert nálunk profi szakemberek szolgálják ki Önt és segítenek a lerakásban is. PGC-BFS106-M) vásárlás 6Ft! Ez nagyon nagyon fontos. Jan This Pin was discovered by Cirmi.

Padlófűtésre is alkalmas parketták, többféle színben, faminőségben, illetve típusban! Bemutatótermünkben teljes kínálattal állunk az Önök rendelkezésére. Bambusz parketta család. Ha bambusz parkettát szeretnénk akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy mind színben mind hangulatában nagyon jól illik hozzá egy bambusz falvédő.


Ennek a bambusz lambériának a. A Márka-Mix Kft a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek -a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések