2015. május 28., csütörtök

Bitumenes hullámlemez

Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close.


Felhasználási terület: A hullámlemez és a bádogos szerkezetek közötti rés tömítésére szolgál, igazodik a hullámok formájához és megakadályozza a madarak vagy rovarok beköltözését a külonböző szerkezetek közé.

Onduline hullámlemez felrakási bemutató Onduline Hungary. AQUAWELL LINE bitumenes hullámlemez. Anyaga: Bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegu lemez, festett felülettel.


Felhasználási terület: Nyaralók, kerti pavilonok, mezőgazdasági és ipari csarnoképületek tetőfedésének vagy falburkolatának kialakításához, és 85° -os hajlásszög között alkalmazva. Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van.


Ez a szabadalmazott többrétegű. Masterplast oktatófilm az Aquawell bitumenes hullámlemez beépítéséről.

A bitumenes hullámlemezt a kis súlya miatt kedvelik az emberek. Másik pozitív oldala, hogy igen könnyen felszerelhető, vágókéssel vagy elektromos fűrész segítségével könnyen vághatók. Szakszerűen felrakva jó vízzáró felületet tudunk vele kialakítani.


Igen tartósak, akár évig is jó. A gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte. A több millió mlerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett.


Az eredeti könnyű hullámlemez a tökéletes tetőért. Bitumenes tetőfedések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Bevilágító Hullámlemez Rendeltetése: Raktárak, csarnokok, melléképületek természetes megvilágítására. Rögzítése a hozzá ajánlott rögzítő szeggel. A garancia érvényesítése nem eredményezi sem a garancia időtartamának meghosszabbítását, sem egy új határidő életbe lépését.


Ezzel a Németországból importált teraszburkolattal biztosan elégedett lesz, hisz Európa szerte az egyik legrégebbi és legtartósabb épületfa, erős szerkezetű, mert lassan nő, így sokáig tartós marad. Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás. Ha minőségi zsindelyt keres, a CertainTeed zsindelyek az Önnek valók! Hivatalos Magyar Forgalmazó szuper árakkal, garanciával. Tekintse meg a zsindelyeket.


Látszólag ezek a legolcsóbb tetőfedő anyagok, amelyeknek a különféle változatai színben és formájuk – hódfarkú, tégla, hexagon stb. A különféle méretű és alakú, adalékanyagokkal kevert hálós hordozó alapra készített bitumenes fedőelemeknek könnyű.

Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Az Ondura hullámlemez tetőket könnyű karban-tartani. Az évek során elöregedett Ondura tetőnknek új életet adhatunk egy újrafestés által. Először söpörjük le a piszkot és távolítsuk el a törmeléket a tetőnkrol.


Majd akár ecsettel, akár spray-vel felhordhatjuk az Ondura festéket, vagy más első osztályú 1-os acryl. Magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból és hőre keményedő műgyantából készült bitumenes hullámlemez. Sokoldalúan felhasználható, tartós, rendkívül könnyű, rugalmas tetőfedő- és falburkoló anyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések