2015. május 21., csütörtök

Cserepeslemez

Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


A tetőt mindenképp szükséges bádogozni, például a vápáknál, illetve a kémények tövénél. Ezáltal egységes felületű tetőképet kapunk.

Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát.


Minőségi alapanyagok, melyek garantálják, hogy évtizedekig védelmezik értékeit. A Martonacél immár sok éve töretlenül dolgozik azért, hogy a minőségi anyagokon felül olyan szakkiszolgálásban részesíthessen minden vásárlót, amivel könnyebben és sok esetben kevesebb hibával tudják megvalósítani építési vagy felújítási vágyaikat. Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.

Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. A Lindab Topline több. Cserepeslemez , cserepeslemez árak, cserepeslemez felrakása.


A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit. Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt. Könnyen szállítható és mozgatható, akár egy liftbe is könnyen bepakolható társasházak esetében. Az előre elkészített furatok. Beskid Plus cserepeslemez.


Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A tetőfedő anyag – Swedsteel cserepeslemez. A Gerincre kerülő gerincelem és gerincvég – Swedsteel hazai gyártású, egyedi a piacon, hogy nem külföldi beszerzéssel adják a tetőhöz – biztos színhelyesség és megfelelő illeszkedés.


Kiegészítők: csavarok, fólia, tömítőprofil. Szegélyek, szegélyezés. A csavarozás ott ajánlott, ahol a cserepeslemez közvetlenül felfekszik a szelemenre.


Töltse le szerelési útmutatónkat!

A feladatok elvégzéséhez különféle segédanyagokra is szükség van (profilált, más néven alakos tömítések, flexibilis tömítések, szegélyek, kötőelemek, stb.), amiket a Lindab cserepeslemez választása esetén szintén beszerezhetünk a. Szelemenek A nagy teherbírású könnyűgerendáink jó minőségű horganyzott acélból hidegen hengereléssel készülnek telephelyünkön. Kínálatunkban megtalálhatók a különféle cserepeslemez , trapézlemez, tetőlemez, ereszcsatorna rendszer, falburkolat, síklemez, szegélylemez vagy tetőkiegészítő termékek, ahogy a különféle bádogos gépek és bádogos szerszámok is. A cserepeslemez szakszerű szerelése, rögzítése.


Nem szeretnénk több lenni, mint egy családi cég, amiben mindenki jól érzi magát. Ez kihatással van a vevőkre is, ön is jobban érzi magát egy olyan közegben, ahol kedvesen, és megértően bánnak önnel, vagyis főleg, ahol foglalkoznak önnel. Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től.


A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések