2015. május 11., hétfő

Kémény szigetelőanyag

Kémény hőszigetelése kőzetgyapottal. A szerelt kémények előnye, hogy bármilyen tüzelőberendezéshez használható, gyorsan telepíthető, maximálisan biztonságos, akár épületen belül is alkalmazható. Ez lehetővé teszi, hogy kedvező áron tudjuk szállítani a szigetelő anyagokat Önnek is. Nézze meg honlapunkon szigetelőanyag választékunkat!


Turbós kémény A turbós kémény a kondenzációs kéményhez hasonlóan a kazánból egy ventilátor segítségével távozik a füstgáz a tüzelőberendezésből.

A túlnyomással üzemelő tüzelőberendezésben keletkező füstgáz hőmérséklete bár magasabb a kondenzációs tüzelőberendezéseknél. Vagy még nem döntött? Ahány ház annyi szokás, ahány ház, annyi kazán, kandalló vagy cserépkályha. Mindegyik máshogy működik, és más kéményt kíván.


Schiedel kémény Az energiatakarékos Schiedel kémény bármilyen tüzelőanyaghoz és minden tüzelőberendezéshez csatlakoztatható. Nem minden kazánhoz használható minden Schiedel kémény , de minden kazánhoz a megfelelő kéményt tudjuk ajánlani a Schiedel kémények közül. Javaslatunk a Rockwool ProRox termékcsalád ami igazán extra körülményekre van kifejlesztve.


FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK A rockwool kőzetgyapot paplan különösen alkalmas olyan ipari berendezések szigetelésére, mint nagy nyomású gőzvezetékek, pároló berendezések,.

Amennyiben a falazott kémény belseje nem saválló, a füstből lecsapódó nedvesség feloldja a kéményben a kormot, a kátrányt, s képes megjelenni a fal külső felületén is. Láthatjuk, hogy a hagyományos kémények miatt, még akár a ház falazata is veszélybe kerülhet. Szigetelőanyag - Építőanyag, Montel kémény - SLM Vasép Kft. GYÖMRŐ, KOSSUTH LAJOS. A nedvesség elvezetése, a kémény hátsó szellőzése által, a fűtés leállásának idején is hatásos.


A hátsó szellőzés megakadályozza, hogy a nedvesség a kémény szerkezetében összegyűljön, ezáltal biztosítja a szigetelőréteg tartós hatását és védi a külső köpenyt a nedvességkárosodástól. A merevítés a köpenyelemek sarkaiban lévő csatornákba behelyezett betonacélokkal is történhet. Alapanyaguknak köszönhetően magas tűzállósági képességgel rendelkeznek, sőt a nedvességet is kiválóan bírják. Helytelenül kialakított hosszú égéstermék elvezetés.


Célszerű olyan kéménykeresztmetszetet választani, amivel kis ellenállást, ezáltal jobb huzatot érhetünk el. A legideálisabb kémény kürtő is, azzal a kritériummal, hogy az egyik oldal hossza ne legyen l,5x nagyobb, mint a másik. Bakonytherm Klasszik BTKkémény Az építés során a kerámia (tégla) köpeny és a samott cső körül kialakuló zárt levegő oszloppal szigeteljük a kéményt.


Alkalmas, magas füstgáz hőmérsékletű fűtőberendezésekhez, épületen belül építve. A megadott Bakonytherm kémény ár bruttó ár. Az Uni Plus kémény szerkezete ugyanis biztosítja a kerámiacsövet körölvevő szigetelőanyag hőszigetelő képességének a megőrzését.


Mégpedig azzal, hogy a szigetelőanyagot a kerámiacső oldaláról ért nedvesség ellensúlyozására a másik oldalon, vagyis kívülről a szigetelőanyag és a tégla köpenyburkolat között egy levegőréteg veszi körül.

Felhasználásra kész, oldószermentes, nagy viszkozitású szigetelőanyag , mely megkötés után rugalmas, vízzáró, de páraáteresztő. Közvetlenül burkolható polimerrel módosított ragasztóanyagokkal. Az előre gyártott elemes kémények egyaránt használhatók kandallófűtéshez és gázfűtéshez, akár egy kéményelembe helyezett két különálló füstcsővel szerelve is. Minden jog fenntartva! A Montel kémény kiválóan alkalmas gáz, olaj, és szilárd tüzelésű atmoszférikus tüzelőberendezések füstgázának elvezetésére.


A kémények saját le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések