2015. május 25., hétfő

Osb lap ara

Aktuális osb árak, mindig naprakészen! A lapok terhelhetősége, keménysége és tökéletes simasága miatt kiválóan alkalmazhatók különféle melegburkolatok alá vakpadlónak. Letölthető akciós OSB árlista - pdf.


Akciós OSB áraink: Üzletünkben mm-es és mm-es egész táblás Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók.

A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni. Az aktuális raktárkészletről. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!


Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. Elérhető különböző vastagságban és méretben.


Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként!

A fával ellentétben nem vetemedik, könnyen megmunkálható sima felülete van, egyszerű és gyors vele a munka, víztaszító képessége szintén előnyt jelent más faanyagokhoz képest. OSB lap készletről a Praktiker webshopjából. Az építkezés során a csapadék nem tesz kárt benne.


Előnyei közé tartozik, hogy az idő múlásával sem vetemedik meg. Az oldal összefogja a jelenleg interneten keresztül elérhető zsindely és osb lap kereskedőket. Az általunk forgalmazott OSB Superfinish lap impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló. Igyekszünk technikai és egyéb tanácsokkal szolgálni a linkek segítségével. Válogass termékeink közül a többi webshopunkban is, és kérd egyben a kiszállítást!


POLIKARBONÁTFUTÁR Polikarbonát lemezek országos házhozszállítással Víztiszta, opál, bronz és szerelési tartozékok ME. Az OSB táblák vízlepergető, kopásálló és tökéletesen sima felületű burkoló lapok. Termékelégedettség: kültéri építőanyag.


Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Az OSB név ( Oriented Strand Board ) azaz irányított szálelrendezésű lap is utal a termék különleges felépítésére. A folyamatosság lehetővé teszi a gyártás lehető legpontosabb ellenőrzését. A modern építőanyag!


Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt.

Az OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe. A faforgács háromrétegű. Az OSB -egy költséghatékony és sokoldalú fatábla. Alkalmas nem szerkezeti használatra, valamint feltáblázásra, csomagolásra, üzenő falnak, bútornak, raklap fedésnek stb.


Főleg száraz helyeken alkalmazzák. Elérhető nyelves és ragasztós kivitelben is, bitumennel bevonva a. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések