2015. május 19., kedd

Hangszigetelés fórum

Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. Hangszigetelés - Nem bírom ezt a zajt!


A hangszigetelés fontossága és témaköre.

Mivel nem volt még ilyen topik, elég fontos a téma (és pont ez a probléma foglalkoztat most), úgy gondoltam csinálok egyet. Konkrétan egy körúti lakás utcai zaj-szigetelését kellene megoldani. Szigetelés - Szigetelések házon kívül és házon belül. Vizszigetelés, hőszigetelés és hangszigetelés.


Minőségi hangszerek széles termék kínálata! Látogasson el webáruházunkba és vásároljon! Nagyon hatásos az ajtók hangszigetelése.


Előtte persze le kell bontani a kárpitokat Nincs kiábrándítóbb, mikor elkészül egy hifi installáció és a várva várt határozott mély hangok helyett puffogást, a tiszta közepek és magasok helyett fémes zajt és a kárpitok mögül előtörő rezonanciát kapunk.

Nem mindegy, hogy a hangszigetelés melyik és milyen anyagú falra kerül. A Halltex belső hő-és hangszigetelő panelek hetven éve kerültek a finn piacra, és azóta már nem csak Finnországban használják kiváló hatásfokkal. Belső hőszigetelés és hangszigetelés utólag Isotex – a modern belső szigetelő anyag Az ISOTEX az észt gyártmányú hő- és hangszigetelő panelek márkaneve, ami mindkét tekintetben különbözik az itthoni hagyományos megoldásoktól. Fórum , tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. De melyik a leghatékonyabb módszer? Jó-e valamire a tojástálca, és mire megyünk a lépésálló hungarocellel?


Az utólagos hangszigetelés általában csak sík felületű ajtóknál kivitelezhető és ezeknek az ajtóknak a vastagsága a szigetelés mértékében megnő. A felületi burkolathoz pedig olyan anyagot érdemes választani, amelyik elég kopásálló, és a tisztítása sem okoz nehézséget. Ehhez képest most ott tartunk, hogy a lakásban nincs hangszigetelés , és a kivitelezőtől szóbeli válaszként, azt kaptuk, hogy ő az EU szabványnak megfelelően járt el. Mi erről semmi fajta írásos dokumentációt nem kaptunk, hogy ténylegesen megfelel-e a lakás hangszigetelése.


De eléggé kézenfekvő számunkra, hogy nem. Segítséget szeretnék kérni hangszigetelési problémával kapcsolatban. Mikor tavaly szeptemberben az új építésű fsz-i lakásunkat vásároltuk, úgy vettük meg, hogy abban hangszigetelés található, ami meggátolja a felettünk lakó zajainak a leszűrődését (beszélgetés, lépés zajok, stb.). Nos az a probléma, hogy nem tovább kell állni, hanem ezeket az embereket kellene meg rendszabályozni.


Mert ezek az emberek a barlangban éltek azelőtt és azt hiszik, hogy a társasház ugyanaz.

Szerintem érdemes gondolkodni a hangszigetelésről! Lehet nem érdemes rá annyit költeni, de hangszigetelés lesz, mert éjszaka engem zavar, ha hallom a busz hangját! Mellesleg panelban hallod a szomszédokat is!


Egy társasházban lakom és a nappalim határos a szomszéd fürdőszobájával. Amikor fürdik, áthallatszik a víz zúgása. Fórum szabályok A fórum nyelve Magyar, kivéve a külön erre a célra hozott Témákat. A fórum használata során viselkedjetek kultúráltan, tartsátok be a Netikettet, és a Magyar jog előírásait. Fogalmazzatok közérthetően, és lényegre törően.


Felelősségvállalási és jogi nyilatkozat. PC felhasználó vagyok, aki a gépét szeretné csöndesíteni. A különböző tippeket elolvasva, sok pénzt kiadva verem a fejem a falba az eredmény hallatán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések