2015. május 6., szerda

B30 tégla négyzetméter

Válaszok a kérdésre. Letölthető dokumentumok. B--as falazóblokk tégla. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható.

A legkedveltebb BAKON. Ez azt jelenti, hogy háromszor jobb egy mai téglaház szigetelése, mint a régi B-as falazóelemből készült házak hőszigetelése. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


Etyeki Tüzép Kft a Wienerberger zRt. Ez a weboldal nem Wienerberger zRt. Ezért a Wienerberger zRt.


Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla.

Bakonytherm kisméretű tömör tégla. A tégla nútféderes kialakítása függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldást jelent. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


Leier, Porotherm, Ytong tégla kedvező áron a Hofstadter tüzépen. Tégla ár és árlista letöltése. Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Egy raklapra 3db kisméretű tégla fér, kötésbe rakva, hogy ne essen szét a szállítás és rakodás közben. Végül fóliával betekerjük, hogy még stabilabb legyen a szállítmány. A raklapokat visszahozhatja, és visszaadjuk az árát.


A tégla szeletelésekor az egész téglát általában hosszában vágjuk fel. A szeletelt tégla vastagságát cm-re. A bontott tégla sokoldalúan hasznosítható, nagyon jó minőségű és az ára is kedvező.


Ennek köszönhető, hogy nagyon sokan érdeklődnek iránta. Sokak szerint a bontot tégla szebb, mint a frissen a gyárból jött tégla és a látszó felületeket, kerítéseket, járdákat, falakat bontott téglából építik meg.

A ZajStopp hanggátló tégla alapjait a különleges kialakítású üregrendszer, és annak forradalmian új megoldású kötött homokkal való kitöltése képezi, aminek köszönhetően a hangszigetelés és a hangnyelés kombinációjával teljesen más elveken működik, mint más hanggátló termékek. Bontott tégla eladó. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is. Névmagyarázat: PORObrick: termék márkaneve.


Ennek alapján az ember azt hinné hogy az előbbivel teljesen értelmetlen építkezni. A tömegkályha hat négyzetméter hőleadó felülettel teljes magasságban cserép béleléssel épült. Az égéstermék a segéd kémény. Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában! Hogy kell azt megcsinálni, hogy amikor írjuk, hogy négyzetméter ne kelljen kiírni, hogy négyzetméter hanem csak a rövidítését?


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések