2015. május 8., péntek

Teherhordó trapézlemez ár

Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez. A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Ennek köszönhetően vastagabb, mm-es, mm, mm, mm-es. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár. Ajánlott elsősorban nagy fesztávolságokra, bennmaradó zsaluzatoknak.


Teherhordó trapézlemez nagy teherbírású és nagy szilárdságú. Bennmaradó zsaluzatnak, nagyobb fesztávok áthidalására alkalmas magasprofilú teherhordó. A 5mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez a tetőszelemenekre (fa lécre vagy acél szelemenre) erősítve gyorsan szerelhető, erős és praktikus tetőburkoló anyag. Eladó hajlított trapézlemez gépjármű, pótkocsi felépítmények oldalának, gabona válaszfalnak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel. Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek.


Trapézlemez tetőre és falra, vagy komplett csarnoképület? A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. A teherhordó trapézlemez magas bordájú trapézlemez , ami nagy fesztávot képes áthidalni alátámasztó szerkezet nélkül. Előnye, hogy a lemez kezelt hátoldala önmagában kész felületet ad a födém alján is.


Megnyitottuk telephelyünket és bemutató irodánkat Budapesten a Nagykőrösi út 329. Alacsonyabb árfekvésű lemezektől egészen a prémium kategóriás lemezekig kitudjuk szolgálna rövid határidőn belül. A trapézlemez termékek különféle bevonatokkal készülnek, elérhető alucink vagy festett poliészter változat is. A trapézlemez poliészter bevonatának vastagsága mikron, de ha szükséges, ennél nagyobb vastagsággal is készülhetnek, például a matt strukturált bevonatú lemezek. A eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez.


Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek. Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva. A trapézlemez táblákat a bordázat irányát figyelembe véve akár függőlegesen, akár vízszintesen is egymás mellé állíthatjuk. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható.


Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. Zalaegerszeg, Nekeresdi körforgalom.


Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft. Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő-Aron Profil.


Vásároljon trapézlemezeket Magyarország legszélesebb választékából. Lemezeinket az ország egész területén kiszállítjuk mennyiségi korlátozás nélkül. A profilok fő felhasználási területe a tető- és oldalfalburkolatok közvetlen alátámasztása, és az épületekre ható terhek közvetítése a főtartó vázszerkezetre (ún. másodlagos teherhordó rendszer).


A gerendák a mindenkori igényeknek megfelelôen különböző profilmérettel és vastagsággal, a megrendelő által.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések