2015. május 14., csütörtök

Zsalutégla ár

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Zsalukő árak és akciók Gyártóként kifejezetten kedvező áron tudjuk értékesíteni zsaluköveinket, a kívánt mennyiségtől függően. Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek. A zsaluköveket sokan zsalutégla névvel is említik, pedig a Leier építési rendszerében a zsalukő elnevezést használja.


A zsalutégla szó használatára talán az a magyarázat, hogy a legismertebb falazóanyag a tégla, és beszéd közben sokszor az egyéb falazóanyagokat is téglaként említjük. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Ft eladási ár felett. Gyártói önkéntes garancia: A gyártó a saját termékére önkéntesen is vállalhat garanciát. Az önkéntes gyártói garanciavállalás feltételeit a gyártó határozza meg saját belátása szerint.


A védjegyek és egyéb speciális jelölések, beleértve a logókat, szlogeneket a Házépítők Áruháza. Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Zsalutégla Ebben a kategóriában összesen termék található. Zsalukő 20x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Leier zsalukő ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A kerítésdrót a legolcsóbb megoldás!


Hegesztett dróthálók, kerítésfonatok, hegesztett és csavartkötött vadhálók gyári áron, olcsó házhoz szállítással. Ft-tól, kerítésdrótok 1Ft-tól k. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Zsaluköveinket, melyeket öt féle méretben (122és 40-es) árulunk, így minden használati igénynek eleget tesznek.


Fontos, hogy magassága cm-es, így kevesebb a m2-re eső anyagigény. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szolgáltatások jegyzéke, magyarországi cégadatbázis és cégkereső. Cégadatok, elérhetőségek, nyitvatartás. Zsalukő 30x50x2 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


OBI internetes oldalán és áruházaiban! Gazdaságosan és minőséggel építeni: a Frühwald betonépítőanyaggal mindez lehetséges, már a pincétől kezdve a olyan minőségi rendszert biztosít, amely nemzedékek óta elismert. Kérem látogasson el honlapunkra,ahol több kép és ár található. Csarnok vázak, rakodógépek kanalainak és egyéb vasas munkákat vállalunk.


BAUMIT SZÁRAZBETON 30KG és még termék közül választhat a kategóriában. DULUX PRE-PAINT QUICK SET. Kapcsolatba lépni Frühwald Kft. Három éve költöztünk be a házikónkba, melyet azóta is nagyon szeretünk.


Zsalutégla ár

Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések