2019. augusztus 16., péntek

Svéd hajópadló érd

Cégünk fő profilja a Svédországból származó lambéria és hajópadló forgalmazása! Tekintse meg kínálatunkat! Remmers faolajok, fénylakkok, vastag és vékony lazúrok!


Részletekért keressen minket! MILESI vékonylazúrok, lakkok és pácok. Borovi Járó hajópadló 25x1mm AB minőség Extra széles, vastag, AB-minőségű, Svéd borovi fenyő hajópadló , vastagságából adódóan rendkívül masszív, kitűnően alkalmas galériák és olyan padlók kialakításához ahol távolabb vannak egymástól a párnafák. Az elmúlt évek tapasztalati alapján, folyamatosan próbálunk megfelelni a változó és egyben fejlődő vásárlói követelményeknek. Mára a termékeink között megtalál minden olyan fontos elemet,amely elengedhetetlen lehet egy faanyaggal kapcsolatos építkezés során!


Kínálatunkban szerepel borovi ,luc ,vörösfenyő ,járó és lambéria mintás hajópadló is. Ne vegyen több anyagot csak amennyire szüksége van ! Az idő során napjainkban újra előtérbe kerül valódi fa hajópadló , hiszen jó hang és hőszigetelő képességgel bír. Antisztatikus, könnyű tisztán tartani és nem vált ki allergiás tüneteket.


Emellett a hajópadló környezetkímélő, mivel gyártása káros anyag kibocsátástól mentes. Ezt a kiemelkedően strapabíró és nagy hőmérséklet-változásnak is ellenálló hajópadlót kétoldalt is gyalult felülete (amelyen egyik oldalon sem talál dilatációs marást) miatt akár kerítéslécnek is alkalmazhatja. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában. Esztétikus borovi, északi luc, trópusi fa alapanyagból.


Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. Itt megtalálhatod a(z) CSÁKY ÉS TSA. Vásároljon svédpadlót, hajópadlót közvetlenül a gyártótól. Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Nálunk mindent megtalálsz!


Nézd meg, milyen fajta padlókat kínálunk Neked. Térjen be Üzletünkbe ! Figyelmes kiszolgálás,kedvező árak,nagy választék. Leginkább ez a három tulajdonság aminek köszönhetően számos visszatérő elégedett vevőt tudhat magáénak a bolt.


A hajópadló beltéri burkolatként való felhasználása számtalan előnyt jelent: a fa hajópadló kiváló hőszigetelő, meleg hatást kelt otthonunkban és járáskor sokkal rugalmasabb érzetet kelt mint egy más anyagból készült burkolat. Szalagparketta Miért válasszuk a szalagparkettát? A szalagparketta ma már az egyik legelterjedtebb padlóburkolat. Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet.


Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak! Laminált padló széles választéka és 10mm-es vastagságban! Lambéria kínálatunk különleges formában és vastagságban. Hajópadló vásárlásakor, a teljes szélességet számoljuk!


Niclas Trouvé, Magyarország Svéd Nagykövete beugrott egy körre a Volvo VCross Country anyósülésére és ha már ott volt, beszélgettünk kicsit a Volvókról, meg a húsgolyókról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések