2019. augusztus 2., péntek

Térkö ár

Nézze meg kiemelt akciós térkő ajánlatainkat. A térkövek színében árnyalatnyi eltérések lehetnek a különböző gyártási szériák miatt. A leirt árak Nettó tájékoztató jellegű irányárak és nem tartalmazzák az anyag árakat és a ÁFÁ-t!


A szállítási díjat az ár , e. Ft feletti rendelésnél sem foglalja magában.

Erről, külön kell egyeztetnünk. Kiváló minőségű, akciós térkövek. Kilenc gyártó folyton frissülő akciói egy helyen. Térkö árlista, betonlap árlista. Olcsó térkövek Olcsó térkő értékesítés.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A legjobb viacolor akciókkal biztosítjuk, hogy ne tudjon betelni otthona látványával. Az olcsó viacoloroknak, térköveknek, szegélyköveknek, betonelemeknek, járdalapoknak és útszegélyeknek hála nem csak hogy új szintre viheti otthona kinézetét, de mindezt elérhető, pénztárcabarát módon teheti meg! Leier térkövek széles választékban a Hofstadter tüzépen.


Leier Patio antik térkő akció (25x14x5cm). Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet. Fontos információk!


Kedvezményes térkö ár egész évben! Felhasznált alapanyagok Termékeink azbesztet és azbeszt tartalmú anyagokat nem tartalmaznak. Mediterrán olcsó térkő ár. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ft, - Készletről azonnal! Gyárból történő rendelés esetén a térkő ára 4. A tömörítés után 1-héttel a fugák éles homokkal történő besöprését újra el kell. A nyilások és a vastagabb falak bontása.

Semmelrock Citytop Smart térkő akció 3. A felmérés szükséges minden esetben. Szállításban tudunk segíteni! Eladó Barabás térkő – nem hasz. Az ár tonnára vonatkozik. Minden jog fenntartva.


Weboldal készítés és Grafikai tervezés: Plus Creative Agency. Hullám térkövek Hullám térkő értékesítés. A hullám térkő az egyik legklasszikusabb forma, többszörös kapcsolódása révén erőteljes kötést biztosít.


Tatabánya Komárom-Esztergom megye. Andezit Kockakő, térkő, térburkolat 10cmx10cm x (5cm vastagság) – használt. Gránit kockakő, gránitkocka 10x10c.


Burkolás munka díjak burkoló munkákkal kapcsolatos kivitelezési díjak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések