2019. augusztus 1., csütörtök

Kopásállóság laminált padló

Kell-e a lakásunkba vagy akár 33-as mérőszámmal rendelkező laminált termék vagy elégedjünk meg a 31-es értékkel? Roppant fontos titkot árulok el most Önnek! Otthonába nem szakmailag kell laminált padlót választani! Döntését, választását csak két nagyon fontos tényező befolyásolhatja!


Melegburkolatok (parketta, laminált padló ) esetében is fontos a kopásállóság.

A laminált padlók kopásállóságát a legfelső kopórétegek határozzák meg. A kopásállóságot úgy fokozzák, hogy a műgyantához csiszolóanyagokban is megtalálható. A legmagasabb kopásállóság sem ér fabatkát sem, ha nem rendeltetésszerűen használja az ember a terméket! Mondjuk hetente egyszer bő folyadékkal felmossa azt.


Ehhez azonban még tisztában kell lenni a padló szerkezetének felépítésével. Hogy megértsd a kopásállóság jelentését tudnod kell, hogy a laminált padló kopásállósági tesztjén egy dörzspapírral borított golyót forgatnak a padló felületén. Minél többször fordul meg a golyó ahhoz, hogy a laminált padló felülete először megkopjon annál jobb a padló kopásállósága.

A megfelelő kopásállóság egy helyiség számára az amelyik bírja azokat a megpróbáltatásokat, melyeket a lakásban, irodában, üzleteben viselnie kell. Ezt jelölik az “AC” értékek 1-től 5-ig. Minél nagyobb ez a szám, annál erősebb a laminált padló kopásállósága. Laminált padló webáruházunkban, könnyen illeszthető, ragasztás nélkül is lefektethető laminált padló kínálatunkban számtalan, a valódi fafajták megjelenését élethűen utánzó modellt talál. Parketta, szalagparketta, svédpadló, tömörfa padló , laminált parketták és kiegészítők óriási választéka.


Jó ár-érték arányú megbízható padlók gyártói garanciával. Parketta választási szaktanácsadás és lakberendezői tippek! IPS Király parketta szaküzlet Budapesten ingyenes parkolási lehetőséggel. Laminált padló Szőnyeg Padlószőnyeg Lábtörlő Tekercses vinyl padló Modul vinyl padló Műfű Függöny Karnis Tapéta Laminált padló Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. E magas ~ ú padlók laminált változata valósághűen adja vissza a valódi fa kissé barázdált felületét, a gyanútlan szemlélőben fel sem merül, hogy laminált padlót lát.


Ezt a réteget általában egy műgyantával átitatott papírréteg adja. A manapság divatos fózolt élek és a kedvező árfekvés okán bárkinek ajánlható, hogy ezeket válassza. A tölgy természetessége a padlón Ha egyszerűen burkolható, természetességet, melegséget sugárzó burkolatot keres otthonába, a laminált padló a tökéletes választás: rendkívül egyszerűen fektethető melegburkolat, mely időtálló, és szinte otthonunk bármely helyiségében alkalmazható. Kopásállóság igénybevételi ostályok 1. Ez a melamin gyanta adja a laminált padló kopásállóságát, illetve a fa erezeti struktúrát.


A normál használatra szánt laminált padló minimum mm vastag és legalább 31-es kopásállósági mutatóval rendelkezik!

Ajándék szegélyléccel és alátétfóliával! A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik. Laminált padló A rétegelt padlóburkolatok vagy más néven a laminált padlók a nyolcvanas évek végén jelentek meg hazánkban. A padló terjedése gyors volt és napjainkban is a legkedveltebb melegburkolat Magyarországon. Vásárlás: Laminált padló árak, eladó Laminált padlók.


Akciós Laminált padló ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések