2019. augusztus 9., péntek

Éger bútorlap

Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Hívjon az ár miatt.

Asztallap: laminált bútorlap Asztalláb: tömör bükkfa. Színek: calvados, dió, cseresznye, éger. Budapesti Inter-Fa Kft.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Karc és hőálló fényes Polylac bútorlap. Kép nem adja teljesen vissza a valóságos színt! Konyhába, irodába egyaránt megtalálja a megfelelő színű és minőségű bútorlapot.


Fedezd fel megfizethető bútorainkat, friss ötleteinket és lakberendezési inspirációinkat, melyek minden pénztárcához és otthonhoz passzolnak.

Találj termékeket és inspirációt, hogy megteremthesd álmaid otthonát. Vásárolj online vagy a hozzád legközelebb eső áruházban. Kizárólag egész táblában rendelhető. A feltüntetett ár a szabási díjat nem tartalmazza.


Rendelés esetén a termék 5-munkanapon belül megérkezik, és igény esetén méretre szabva átvehető üzletünkben. Mdf frontos konyha. Váza belső csapolású laminált bútorlap ,vagy külső csavaros. Méretre készül,tehát nincs megszabott elemlista hozzá. Nem lapraszerelt,hanem asztaloskéz munkája.


Sok féle egybe vagy külön munkalapot,fogót,lábazatot,mosogatótálcát és színt kérhetsz. Csakis nálunk találja meg ezeket az eredeti vidéki bútorokat, mely nagyanyáink berendezéseire emlékeztet. A vidéki bútorokat már több mint éve gyártjuk önöknek, nem jelent akadályt szállodája vagy panziója berendezése sem. Gyönyörű kolekció, ami mézviasz szín (enyhén különbözik a rusztikus bútorkollekciótól) vagy kétszínű mézviasz-fehér.


Válasszon 6bútorlap színből álló dekorválasztékunkból! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék.


A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! Rendelhető konyhabútor frontok: laminált bútorlap vagy MDF-ből gyártott kivitel.

Az MDF (Medium Density Fibreboard = Közepes Sűrűségű Farostlemez konyhabútor front) árban a bútorlap és a valódi fa frontok között helyezkedik el. Fehér laminált bútorlap. Aumínium kertes ajtófront.


Wenge bútorlap tükörajtóval. Rendszerezze praktikusan tárgyait polcrendszereink segítségével! Falra szerelhető, álló és szerszám polcok között találja meg a tökéletest!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések