2019. augusztus 8., csütörtök

Német szén brikett

Barnaszén brikett kg. Tetszik: Nagyon korrekt. Korrekt az ügyintézés, furgonnal behajtva beraktam a szükséges brikett kötegeket az autóba, nem törött, nem hullott, német minőség. Kihajtásnál megszámolták és fizettem. A minőségi német Rekord brikett szenet közvetlenül a bányákból szállítjuk Önhöz, így minden brikett megrendeléssel kapcsolatos igényt a legjobb minőségben és áron tudjuk teljesíteni.


A szén brikett hamutartalma kevesebb, mint , kéntartalma pedig alatt van.

A szénbrikett, a szénkedvelők körében gyorsan teret hódított a nyugati országokban, és hazánkban is egyre népszerűbb. BARNASZÉN BRIKETT 10KG és még termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan!


Magyarország területén INGYENESEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK! Ezért magánszemély vásárlása esetén adószámra van szükség! Tűzifa, szén , brikett , a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.


Fa- és tüzelőanyagok árak. Szén termékek A lehető legjobbat kínáljuk Önnek – minőségi barnaszén, feketeszén és német brikett. Szén eladó lakossági vevőink – és viszonteladó partnereink részére is.

Mennyiségi kedvezmények, szuper akciók! Szén kereskedelemmel foglalkozunk Budapest XXI. Német brikett eladó: magas fűtőérték, kedvező ár, német minőség. Kazánokba, cserépkályhákba, kandallókba.


Csepeli telephely, állandó akciók! Lakossági kiszolgálás, mennyiségi limit nélkül. Viszonteladók részére szén szállítás egyenesen a cseh és lengyel bányákból kedvező árakon. Kiemelkedő minőség – és kiszolgálás az Ön részére.


A további részletekért és az olcsó brikett ajá. A szénbrikett, a “szénkedvelők” körében gyorsan teret hódított a nyugati országokban, és hazánkban is egyre népszerűbb. Alacsony szén árak, minőségi lengyel, cseh és német feketeszén, barnaszén, brikett , koksz közvetlenül a bányákból. Hívjon most vagy kérjen visszahívást! A két szén megkülönböztetése az égéshő alapján történik.


Ez az egyensúlyi nedvességtartalmú (nedvesség nélküli) és hamumentes mennyiségre. Tüzelés:TŰZIFA, SZÉN , BRIKETT ,begyújtós,koromtalanító FA méteresbe-kuglizva-hasogatva,konyhakészen! Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell. Tüzelőanyag kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás vagyunk, termékeink között szerepel: tüzifa (akác, cser, bükk, tölgy), szenek (cseh barnaszenek, lengyel feketeszenek, német brikett , valamint háztartási és ipari kokszok).


A lignit a legfiatalabb szén ,szerkezete még erősen fás. Fával vegyesen tüzelve gazdaságos, jól tartja a parazsat.

Lucfenyőből készült, magas nyomáson préselt, kötőanyag nélküli fabrikett. Egyszerűen szállítható ás tárolható, alkalmazható háztartási vagy ipari fűtőanyagként, szén vagy tűzifa helyett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések