2019. augusztus 15., csütörtök

Polieszter hullámlemez

Poliészter lemezek, poliészter hullámlemezek, trapézlemezel, öntartó poliészter lemezek, mezőgazdasági és ipari fóliák, drótkerítések és dróthálók. Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek.

A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Bitumenes hullámlemez. A bitumenes hullámlemezt a kis súlya miatt kedvelik az emberek. Másik pozitív oldala, hogy igen könnyen felszerelhető, vágókéssel vagy elektromos fűrész segítségével könnyen vághatók.


Szakszerűen felrakva jó vízzáró felületet tudunk vele kialakítani. Igen tartósak, akár évig is jó. Ez a kedvező árú anyag különösen ellenálló az időjárással szemben és jó UV- stabilitással rendelkezik.


A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag.

This feature is not available right now. Please try again later. Poliészter hullámlemez , kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel remekül ellenáll a környezeti hatásoknak. Könnyű vele dolgozni, viszonylag nagyobb területeket is gyorsan be lehet vele fedni. A vegyiszálak kezelése.


A szintetikus szálakra nagyon hasonló kezelési javaslatok szoktak vonatkozni, általánosságban például mindegyikről elmondható, hogy gyorsan szára kevésbé gyűrődik, formatartó, és nem vasalható túl magas hőfokon, mivel könnyen zsugorodnak, olvadnak. Az Ondura hullámlemez tetőket könnyű karban-tartani. Az évek során elöregedett Ondura tetőnknek új életet adhatunk egy újrafestés által. Először söpörjük le a piszkot és távolítsuk el a törmeléket a tetőnkrol. Majd akár ecsettel, akár spray-vel felhordhatjuk az Ondura festéket, vagy más első osztályú 1-os acryl.


Tevékenységünket Vácon épült 6nm alapterületű üzemünkben folytatjuk. Színes, dekoratív, tartós lemezek alacsony áron! Garancia jégverés, és színtartás tekintetében! Egyszerűen házilag is szerelhető, nem igényel szakembert vagy speciális szerszámokat! Leírás Vásárolja trapézlemezét a gyártótól!


Akár azonnal meg is várhatja amíg méretre gyártjuk trapéz és cserepes lemezét!

Adja meg az adatokat és számolja ki kalkulátorunkkal, hogy mennyibe fog kerülni Önnek. Azután hozzáadhatja bevásárlólistájához. Nem csak árban jó, de minőségben is kiváló, hosszú élettartalmú,magas ellenálló képességű.


Standard színek: átlátszó, sárga, zöld Rendelhető más színben is. Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek.


Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák.


Tprofil, bordamagasság mm. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések