2019. augusztus 28., szerda

Paroc árlista

Szigetelőanyagok (PDF) Árazás alatt. Az épület káros anyag kibocsátásának csökkenése. A belső terek hőingadozásának csökkenése. Az évszakok váltakozásaival és a. Teljes keresztmetszetében víztaszító. Az itt található árak tájékoztató jellegűek.


Az anyagok és mennyiségek ismeretében kérjen ajánlatot kollégáinktól! A kialakult járványügyi helyzet miatt cégünk számos megelőző intézkedést vezetett be, mellyelsikeresen biztosította az akadálytalan áruforgalmat és az Önök kiszolgálását. Az anyagfolyammellett az árakat is próbáltuk stabilizálni, de a külső körülmények nem engedik, hogy ne nyúljunkhozzá. A szálak a felső réteghez képest merőlegesen helyezkednek el. Egy oldalon simított, az oldalsó élei pedig vágottak.


Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok. PAROC UNS 37z Kőzetgyapot hőszigetelés. Tetőfóliák, párazáró fóliák árlista (Word) Árazás alatt.


Hőszigetelő üveggyapot. Mmegnövelt keménységű és megnövelt mechanikai jellemzőkkel rendelkezik. Paroc és Knauf tekercses filc, é. Mind a kettő cég kőzetgyapot hőszigetelő anyagai igen magas szinvonalat képvisel. A lépésálló kőzetgyapot az SSB 1. Használatánál a rétegrendeknek megfelelően a párazáró ill.


Csomagolása: teljesen zárt, lakott épületekben sem okoz. Az oldalon feltüntetett árak bruttó ÁFA-s árak. Az akcióban szereplő termékek nem minősülnek konkrét ajánlatnak, az esetleges tévedésekért, elirásokért felelősséget nem vállalunk és a változtatás jogát fenntartjuk! Tetőterekbe, padlásterekbe , álmennyezetekbe, válaszfalakba. Rugalmassága, könnyű szerkezete révén.


Három - egyébként egész Európában jó nevű - nívós cég, egyazon célra kínált terméke, közel azonos. Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron. Kapcsolat Raktárunk több irányból is egyszerűen megközelíthető helyen található, Dél-Budán: XI.


Szerémi út-Hengermalom út irányt javasoljuk, míg az Mfelől a 18-as kijáratnál a 6-os útra térve a Szerémi út-Hengermalom út irányt kövessék. Homlokzati vakolat és nemes vakolat. Időtálló,színtartó vakolatok,állandó kiváló minőség. Vödrös és zsákos kiszerelésben óriási színválaszték.


Akciós ár, gyors kiszolgálással. Szilikon Légáteresztő homlokzati vakolat. Legnagyobb páraáteresztő képességgel rendelkező bevonat. Rendelhető 2színben.


Lélegző vakolat itt,nézzen be hozzánk. Kis és Nagykereskedelmünk sokféle faanyaggal áll rendelkezésére,kérésre különlegességeket is felveszünk. Sok energiát meg lehet spórolni egy jól szigetelt tetővel, födémmel, ami nem csak a ház fűtésszámlán. Lábazati hőszigetelő rendszer. Megfelelően díszíti és védi az épület lábazati részeit.


Olcsó ár,gyors kiszállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések