2019. augusztus 19., hétfő

Hőtükör fólia kandalló mögé

Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol az alumínium csillogása nem zavaró, vagy a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér ( például lambéria alatt, álmennyezet felett). Kandalló mögé rakható. Cégünk megoldást kinál azon Ügyfelek részére, akik alternativát keresnek a gázfűtésre.


Legyen szó Pellet vagy fatűzelésről, kazán, kandalló , vagy kályháról. Kicsit hosszabban részhez pedig Adamkó Feritől kaptam segítséget, aki az ügyesotthon egyik tulajdonosa.

A fűtőtest mögé helyezett Solflex hőtükör csökkenti a fal felmelegedését, a ráirányuló hősugarakat visszaveri. Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. SZÖVÖTT TETŐFÓLIA, PÁRAZÁR.


Ezek után bátran merem ajánlani, hogy tegyenek hőtükröt a radiátor mögé , mert ezzel is lehet spórolni a fűtésszámlán, és növeli a lakás komfortérzetét. SOLFLEX LÉLEGZŐ,PÁRAÁTER. Szintén ezen segít, ha a radiátor tetejét esztétikus fedlappal letakarjuk.


Ez ugyanis a hő visszaverésével, illetve a szoba felé terelésével megakadályozza, hogy a fűtőtest hátoldala a falat, ezáltal pedig a kinti levegőt melegítse. Láttam én is hogy használnak ilyen táblákat a kandalló mögé , ha rá akarod tolni egészen a falra.

Máshol nem láttam hogy használnák pl. Igazából nem láttam jelét annak hogy gond lenne a kandalló mögé rakott ytonggal, bár ott is van kb 5cm légrés is, tehát nincsen rátolva teljesen. Tudna valaki segíteni abban, hogy ez a hőtükör hasznos dolog-e vagy.


Persze nedves köznyezuetre létezik páraáteresztő kivitelű hőtükör fólia is. Olcsó eladó új és használt hőtükör fólia ragasztó. Hőtükör fólia bemutatása. A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt. A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat melegíti, vagyis leginkább a kinti levegőt.


Minden olyan helyen használható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között van valamennyi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium. Helyezd a kályha mögé , úgy hogy alá teszel a két sarkánál legalább 20mm távtartót, mert a lemezek közt áramolni kell a levegőnek. A hőtükör hővisszaverő réteggel ellátott polietilén. Téged hidegen hagy a hő és fényvédő fólia gyors és szakszerű telepítése…van idő és úgyis elég monoton az életed! Hát feldobod kis izgalommal….


Minden egyéb esetben várjuk megtisztelő árajánlat kérő vagy csak érdeklődő megkeresésedet, megígérve a fentebb felsorolt lehetséges problémák kiküszöbölését és megelőzését. Kevesen tudják, hogy akár 5-százalékkal is csökkentheti fűtés számlánkat a radiátorok mögé elhelyezett úgynevezett hőtükör fólia. Lényege, hogy alumíniumréteggel látták el, s ennek köszönhetően visszaveri a hőt, és nem a falfelületet fűti a fűtőtest feleslegesen.


De ha a fűtőtest mögé kerül a hőtükör fólia , akkor az visszaveri a kiáramló meleget, ami hatékonyan szét fog oszlani az egész szobában.

Ezáltal sokkal jobb lesz a lakás energiahatékonysága. Nem kell szerelőt hívni, inverteres légkondicionálót venni, stb. Szeretnél kellemes padlófűtést a szobába? Soha nem volt ilyen egyszerű. A padlásfödém szigetelés megspórolja Önnek ezt a pénzt.


Biztosan rémlik még valami a fizika órán tanultakból,. A maximális teljesítmény azt a terhelést írja le, amit a kandalló huzamosabb ideig, károsodás nélkül képes elviselni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések