2019. augusztus 16., péntek

Salétrom eltávolító ár

KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! Alkalmazási területek: A szer egyszerűen alkalmazható kivirágzások eltávolítására. Az érzékeny felületeket, pl.


Salétrom eltávolító - falakról,homlokzatról,pincéből és egyéb nedves és nyirkos dohos salétromos falakról. SALÉTROM ELTÁVOLÍTÓ 1L és még termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Gyakran látható cement, tégla, műkő vagy külső illetve belső vakolat felületén kivirágzó salétrom folt, ami az eredeti szín elhomályosulásával, a felület textúrájának jellegzetes megváltozásával jár.


Cementfátyol eltávolító Cementfátyol eltávolító Árlista megnyitása. Ingyenes Salétrom és sókivirágzás eltávolító Ingyenes Acifer-K fűtő és hűtő berendezések tisztító és vízkőmentesítő szer Ingyenes Jázmin á. Mellerud salétrom eltávolító szer jellemzői. A salétromtisztító segítségével könnyen megoldható a salétromos falak kezelése. Gyorsan és alaposan eltávolítja a sókivirágzásokat, salétromot és a makacs szennyeződéseket klinkerről, tégláról, hasított lapokról, nyílt pórusú. CHEMOCID NAGY HATÁSÚ PENÉSZGÁTLÓ ADALÉK!


MÉSZHEZ, FESTÉKEKHEZ, TAPÉTARAGASZTÓHOZ,FUGÁZÓ ANYAGHOZ! Nem veszélyes készítmény! Felhasználható élelmiszeripari üzemekben, egészségügyi intézményekben, gyermekek tartózkodási helyén is! Alkalmazása után a felület visszanyeri természetes színét, jellegét, megszünnek a színeket elhomályosító sófoltok. Cégünk a Bondex Fa, Gumi-, Műanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.


Fő tevékenységi körünk, a melegen vulkanizált szilikon kaucsuk alapanyagokból készülő termékek gyártása és forgalmazása. Ne használjuk márvány és fémfelületek tisztítására. Használata előtt végezzünk próbatisztítást! Winmax tools patent kiszedő, kárpit eltávolító készlet, db-os A készlet öt különböző méretű és alakú, mindkét végével használható eszközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a műanyag patenteknek, kötőelemek, kárpitrögzítők, díszítőelemek, márkajelek, kárpitok és burkolatok könnyű és gyors eltávolítását.


Salétrom és egyéb sókivirágzások eltávolítása tégla, klinkertégla, műkő, beton és vakolt felületekről. Melyik boltban a legolcsóbbak a Sókivirágzás- eltávolító Mélyalapozók, folt-, só-, penészkezelőszerek. Ez a készítmény alkalmas a különböző helyeken (csőtörések nyomán, szigetelési hiányosságok, nyirkos tégla stb.) megjelenő salétrom kivirágzások megszüntetésére, valamint a nem kívánatos cementfátyol eltávolítására. Füst és korom eltávolító - l. Sírkő tisztító - l. Salétrom kivirágzás eltávolító 5ml - Festékpalota - Rendeljen most 1. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Sziloplaszt szilikon tömítő paszta ecetsavas, neutrális, semleges és akril változatban széles választékban kapható.


TKK és FBS szilikon tömítők raktárról ! Tisztító Szerek kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. FERROKÉMIA, Salétrom - és sókivirágzás eltávolító szf. A Smiling House salétrom etávolító nagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések