2019. augusztus 30., péntek

Porotherm válaszfal tégla ár

Porotherm válaszfal tégla ár

Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm). Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Porobrick tégla , nf tégla , nf tégla , porobrick nf 3 bakonytherm tégla , mályi tégla , leier tégla , pápateszéri tégla. Tégla egyenesen a gyárból.


Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk. Nem teherhordó falak építéséhez felesleges cm-nél vastagabb falakat építeni otthonában. A válaszfaltégla nútféderes kialakítása révén stabil lakáselválasztó. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Ytong falazóelem AKCIÓ ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. EGYEDI TÉGLA IGÉNYEKHEZ - A LEGJOBB TÉGLAÁRAK. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Ez a technologia rendkívüli gyors falazást tesz lehetővé. A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla.


Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ. Hőszigetelő és energiatakarékos téglák, igényes falakhoz. Ez nem lehet a véletlen műve. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. További Extra árak teljes házas építkezés esetén.


A-Z-ig országos kiszállítással. Tervrajz számítás, anyag kigyűjtés, webshop, gépkölcsönzés. A megadott ár tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a raklap csomagolási, betéti és egyéb költségeket, pest megyére érvényes, és megyénként eltérhet. Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva. Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat.


Műszaki információk:. Még jobb árat szeretnék. Szállítási idő: Raktáron: 1-munkanap. A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Megbízható, stabil elválasztást ad a lakóterek között.


B-es hanggátlási értéke átlagosnak mondható. Továbbá ideális kiegészítő szerkezetekhez építéséhez is. Feles elem is kapható.


Falazó tégla , válaszfal tégla termék az Építőanyag. POROTHERM pincetégla 38. A cég ettõl az idõponttól számítva értékrendjében a téglafelhasználók, az építkezõk igényeinek minõségi termékekkel történõ kiszolgálását, megelégedettségük elérését helyezte elsõ helyre.


Aktuális ár tekintetében érdeklődjön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések