2019. április 8., hétfő

Szórt purhab

A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet. A szigetelés nagy előnye a régi szigetelőanyagokkal szemben, hogy egybefüggő, illesztés és toldásmentes. A polietilén fóliát lehetetlen teljesen tökéletesen egymással összeragasztani, így nem védik meg a szálas szigetelést a párától. A szórt purhab fújás esetén nem kell párazáró fóliát alkalmazni! Cégünk szórt purhab szigeteléssel, puhab szigeteléssel foglalkozik.


Az ország egész területén válaljuk lapotető szigetelés, fődémszigetelés, viz szigetelés stb. Szórt purhab szigeteléssel. Gyors és esztétikus kivitelezés rövid határidővel kiváló minőségben az ország bármely területén. A szórt szigetelés kitölti az összes rést és hézagot, az összes problémás helyet, amivel megszüntetheti a hőhidakat.


A PURhab szigetelés élettartama az Ön épületének az élettartamáig tart, ezért soha nem kell cserélni vagy után szigetelni. Talán nincs is olyan ember, aki ne hallott volna, vagy akár használta volna már élete folyamán ezt a szigetelő anyagot. PUR habot alkalmazza a lakosság, illetve építőipari vállalkozók kis felületű hézagok.


Hő- és vízszigetelésre egyaránt kiváló, méltán az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag az építőiparban. Felhasználási területe nagyon sokrétű, így szinte bárhol alkalmazható az ipari és mezőgazdasági épületektől kezdve egészen a lakossági felhasználásig. A zárt cellás szórt purhab kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett tökéletes vízzáró jelleggel is rendelkezik, mindezek mellett lépésálló is. Ezért az építőipar. A szórt PURhab szigetelés teljesen kompakt szigetelőréteget alakít ki bármilyen szivárgás és kötés nélkül.


Utólagos, szórt purhab szigetelés több, mint év szakmai tapasztalattal, megbízható partnerektől, kedvező áron. Bonyolult helyeket elosztók körül csak szórt PUR habbal lehet jól szigetelni. Szórás után tökéletesen kitölti az összes rést, bonyolult részleteket, és a nehezen hozzáférhető helyeket, amelyeket más szigetelő anyagok használatánál nem lehetséges.


Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársai az ország egész területén vállalják családi házak, ipari létesítmények, és állat tartó telepek szigetelését gépi szórt purhab technológiával. Nem vagyok kémikus, csupán kivitelezés során szerzett tapasztalataim osztom meg. Mindannyian tudjuk, hogy a hőszigetelés az egyik legjobb. Jelenleg erre semmilyen más anyag nem képes.


A poliuretán szigetelőhab ( PUR hab ) Felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc (lapos tető szigetelésénél fél órán belül járható a terület). A mai szigeletési rendszerekkel ellentétben a szórt purhab szigeteléssel ezek a problémái egyszerre oldódhatnak meg. A kétkomponensű purhab alakfelvelő képességének köszönhetően, nem csak huzatmentesen zár, de kiváló hőszigetelő és tökéletesen vízzáró jelleggel is rendelkezik. A tető esetében a szórt hab szigetel, és kiiktatja a rögzítők vagy hézagok által okozott hőhidakat a tetőszerkezetben, mialatt monolitikus, hosszan tartó tetőburkolati rendszert biztosít.


A szórt poliuretán hab szigetelés alkalmazási területeinke csak a képzelet szab határt, rendkívül sokrétű és nagyságrendekkel jobb szigetelő tulajdonságokkal bír, mint a hagyományos szálas szigetelések. A Graco szóró berendezések segítségével a purhab szigetelés egyszerűen feljuttatható a felületre, és tökéletes megoldsát kínál. Indítsa el saját purhab.


Purhab és poliuretán szigetelés! Nyitott cellás purhab és zárt cellás poliuretán hab szórása, hő-, hang és vízszigetelés céljából. Tovább olvasom HOL ALKALMAZHATÓ A SZIGETELÉS?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések