2019. április 16., kedd

Cserepeslemez olcsón

Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Szendvicspanelek nagyon olcsón.


PIR töltetű szendvicspanelek készletről eladók. Cserepeslemez AKCIÓ. Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Egyre népszerűbbek az új építkezések és a tető felújítási munkálatok során. E mellett szendvicspanelek és vasipari termékek kedvező áron. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től.


A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak. Korrekt árakkal, azonnali kezdéssel, rövid határidővel, referencia munkákkal vállalok teljes körű ács- és tetőfedő munkákat, cserepeslemez fedést, zsaluzást, gipszkartonozást, festést. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. MIÉRT TŐLÜNK VÁSÁROLJON? Számtalan érvünk van mellyel nemcsak a költségeit csökkentheti, de a termékeink élettartama is messze felülmúlhatja más forgalmazókét. Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is. Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről!


Szines és horganyzott kivitelben akár készletről, akár egyeztetett időpontban meg is várhatja cserepeslemezét! Lemzeinket magas minőségben és garanciával gyártjuk! Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog.


Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést, ezért praktikus a cserepeslemez. Megnyitottuk telephelyünket és bemutató irodánkat Budapesten a Nagykőrösi út 329. Alacsonyabb árfekvésű lemezektől egészen a prémium kategóriás lemezekig kitudjuk szolgálna rövid határidőn belül. Lindab és egyéb trapéz- vagy cserepeslemez tető Tető felújítás cserepes lemezzel.


Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték. A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Mindent egy helyen ami a bádogozáshoz szükséges!


Az évek során több változáson mentünk keresztül, jelenleg KFT-ként üzemelünk. Egyedileg az Ön tetőjére szabott cserepeslemez , mellyel gyorsabb a munka, és kevesebb a hulladék. Széles profil- és bevonat választék, hogy egyedivé varázsolja otthonát.


Minőségi alapanyagok, melyek garantálják, hogy évtizedekig védelmezik értékeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések