2019. április 2., kedd

Könnyített forgácslap

Eurolight könnyített bútorlap. A faforgácslap, vagy natúr forgácslap a bútoripar egyik fontos alapanyaga, alapvetően faforgács és ragasztóanyag segítségével rétegben préselik. A forgácslapok könnyen megmunkálhatóak, ragaszthatóak. Erre kínálnak megoldást a könnyűszerkezetes lap-lemez termékek. Bilo da Vam treba OSB, masivna ploča, sirova iverica, MDF ili šperploča, kod nas možete birati iz obuhvatnog asortimana koji je prilagođen posebnim odredbama (kao što su standardi).


Könnyített forgácslap (4).

EUROLIGHT könnyített faforgácslap. B1), és könnyített változatban is. Anzahl der Artikel pro Seite. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Főbb ismert formája a laminált forgácslap és a fafurnéros forgácslap.


Ez egyik legelterjedtebb alapanyag a mai bútorgyártásban. Egy konyhai munkalap rádiusza, annak elülső oldalán lévő lekerekítés. Ez gyári körülmények között un.


A postformingolt lapok készítésénél a gép melegíti a felületre kerülő dekoritlemezt és egyidejűleg fel is ragasztja annak élére, a hordozó bútorlap marását követően.

A hordozórétegek között furatolt vagy könnyített forgácslap illetve egyéb belső mag. Fehér színben alapáron, egyéb RAL színskála alapján felár ellenében. Laminált ajtók mm vastagságú laminált lemezből készülnek. Ajtólapjaink két oldala és tokja is ebből az anyagból készül.


Az ajtó élei, a tokborítás és az üveglécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. AJTÓPROGRAM MAGYARORSZÁG FELÜLETEK Otthonunk saját egyéniségünket tükrözi. Ezért nem dönthetjük el Ön helyett, melyik ajtófelület illik az Ön lakásához. Választását azonban szívesen megkönnyítjük.


A beltéri ajtók élei, a tokborítás és az üveglécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. A hanggátló beltéri ajtók esetében a az ajtólap több rétegből épül fel, minden esetben a könnyített forgácslap vázra egy réteg normál forgácslapot, egy réteg parafát helyeznek, erre kerül a végső 5mm vastag MDF laminátum a választott színben. Gyártási határidő: kb.


Ajtólap: mm vastag, szárított, válogatott tömörfa T-léces, könnyített forgácslap. Ezeket a termékeket gyártjuk fenyő, bükk, valamint tölgy alapanyagból is. Az ajtólap mindkét oldala válogatott minőségű, szín furnérral borított. About BBC Good Food. We are the UK’s number one food brand.


Whether you’re looking for healthy recipes and guides, family projects and meal plans, the latest gadget reviews, foodie travel inspiration or just the perfect recipe for dinner tonight, we’re here to help. Felépítésük: tömör MDF vagy hossztoldott fenyő keret. Kitöltés: méhsejt mintázatú papírrács betét vagy csőfuratolt forgácslap , ami felár ellenében kérhető.

A faipari alapanyagok egyik kedvelt alapanyaga a vízálló forgácslap. A szaknyelv ismeri még V100-as forgácslapként is, jellemzően külsőre megegyezik a klasszikus bútorlappal. Mai témánkban kalandozzunk kicsit a faipari alapanyagok rendszerében, lássuk, mi is jellemző a vízálló forgácslapra.


Beszállítóink: Kronospan, Natúr 3-40mm -ig Egy oldalt fehér laminált, és 18mm vastagságban Vízálló MDF-lap, 19mm vastagságban Akryl bevonatú MDF-lap, Hajlítható kivitel Méretre vágás egész tábla vásárlása esetén lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések