2019. április 24., szerda

Osb árak obi

OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI -nál. Aktuális osb árak , mindig naprakészen! Ez a mennyiség magába foglal számos olyan terméket is, amiket a helyszínen, pl.


OBI kertészetben mutatunk be. Elérhető különböző vastagságban és méretben. OSB lap készletről a Praktiker webshopjából.

Vásároljon akár kedvezménnyel törzsvásárlóként! Rendkívüli nyitvatartás hétköznap: 8. Nagyon jó ár-érték arány, kiváló formatartás és nagy szilárdság jellemzi. Letölthető akciós OSB árlista - pdf.


Akciós OSB áraink: Üzletünkben mm-es és mm-es egész táblás Osb lapokból tartunk készletet. A többi vastagság, illetve a nútféderes termékek megrendelésre kaphatók. A rendeléseket alapesetben 2-napos határidővel tudjuk teljesíteni.


Az aktuális raktárkészletről.

A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt.


A vásárlásról és kiszállításról érdeklődjön fatelepünkön személyesen, vagy hívja értékesítőnket! Válogass termékeink közül a többi webshopunkban is, és kérd egyben a kiszállítást! Ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülmény eknek, a levegő páratartalmán ak, jó hangszigetelő és könnyen. Az OSB tábla ragasztott és préselt faforgács.


Igen kedvelt anyag az építkezés terén, hiszen nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az Oriented Strand Board szókapcsolat rövidítése, amelyet magyarul úgy fordíthatunk, hogy irányított szálelrendezésű lap. Elnevezése is utal.


A modern építőanyag! Amerikában már több évtizede gyártják és használják,ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt. Alapanyaga hosszú szálú faforgács amit magas nyomáson3barés hőmérsékleten préselnek egybe.


A faforgács háromrétegű. Kiváló burkolóanyag falra, mennyezetre és padlóra egyaránt. Rugalmasságának és nagyfokú szilárdságának köszönhetően a jövő nyersanyagaként is.

Mi az OSB -lap, OSB -lap, OSB -lap, OSB -lap? A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Vékony, könnye gyorsan megmunkálható. Ez a héjalás tökéletes megoldás lehet olyan tetőfedéseknél, amikor nincs szükség az örökkévalóságig kitartó fedésre, ezért nem gondolkodunk száz évig megmaradó betoncserép vagy agyag tetőcserép használatában, de még a bitumenes zsindely és az alá kiépítésre kerülő OSB héjazat is túl költségesnek és nagy.


NYITVA VAGYUNK CSAK MOST KICSIT MÁSHOGY DOLGOZUNK Cégünk, a BNF Kft. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések