2019. április 22., hétfő

Készparketta

A szalagparketta ma már az egyik legelterjedtebb padlóburkolat. Népszerűségét annak köszönheti, hogy könnyen lerakható, esztétikus és nagyon jó kopásállóságú, így gyorsan hozhatunk vele létre szép, természetes megjelenésű felületet. Amit a szalagparkettáról tudni érdemes.


Készparketta néven is egyre többen emlegetik ezt a terméket. A negyvenes évek elején kifejlesztett parketta típus. A legmodernebb szalagparketták klikkes kapcsolódásuk miatt már ragasztás nélkül fektethetőek, illetve padlófűtésre is alkalmasak.

Tökéletesen résmentes felületet a a felületét többször csiszolással átlakkozással fel. A rétegek egymásra merőleges szálrendezéssel vannak összeragasztva. A kínálatunkban megtalálható szalagparketták lakkozott, olajozott, vagy olajos-viaszolt felülettel kerülnek forgalomba.


A fa természetességét a többféle lerakási mintázatokban kapható készparketta tökéletesen megjeleníti, kihangsúlyozza, s így könnyen otthonná varázsolja lakásunkat. A természet közelsége, a modern megjelenés a praktikum és a modern technológia megtestesítője a szalagparketta vagy más nevén készparketta. Számos jó tulajdonsága mellett a felújíthatósága és az egyszerű lerakása a legfőbb erénye. Miért válasszunk szalagparkettát? Parketta boltunkban rengeteg szalagparketta és vagy készparketta választékunkból tudja az Önnek.


Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni.

Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos. Rendezés Emelkedő irány. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.


Az a felület, ami a használat során is látható, lehet lakkozott, matt lakkozott vagy natúr olajozott, a felületi megmunkálás lehet fózolt, strukturált, – mindegyik megmunkálás -némileg másképpen- de a fa természetes strukuráját hangsúlyozza. BEFAG szalagparketta A PanLoc önzárós készparketta mechanikus zárrendszerrel készül. A lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. A készparketta felülete, a felület védelme. Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek és a parkettaszálak nem mozdulnak el egymástól, könnyű a lerakása.


A Loc rendszer önzáró készparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához nem feltétlenül van szükség ragasztóra. Előnye, hogy sérülésmentesen szétszedhető és újra lerakható. Fehéres rózsaszínű faanyagot adó, erdeinkben, nagyszámban tenyésző fafajunk. Szijácsrésze gyakorlatilag nem különíthető el a geszttől.


Homogén faanyagát osztatlan fedőrétegű készparketta gyártásához gőzölt állapotban használjuk fel. Rajzolata kevésbé markáns, nem feltűnő, alapszíne kellemesen vöröses. A garancia igénybevételének feltétele a gyártói előírások maradéktalan betartása a készparketta beépítése, tisztítása és ápolása tekintetében. Tudjon meg többet Gyorsan és egyszerűen küldheti el nekünk árajánlatkérését.


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. BeFag - A stílusos és időtálló készparketta - HOMEINFO HOMEINFO. Unsubscribe from HOMEINFO.

Nincs szüksége gyakorlatra. A modern lerakási rendszereknek köszönhetően a lerakás egyszerű és gyors. Az új, klikk-rendszerű faparkettáját.


Szállítás, tárolás, akklimatizáció: A kartondobozokat vízszintes helyzetben kell szállítani és tárolni. A tervezésnél figyelembe kell venni, hogy a parketta alapvetően hőszigetelő. Ezért mm-nél vastagabb és rossz hővezető-képességű lágylombosok és fenyők alkalmazását kerülni kell.


Legalkalmasabb parkettatípus a készparketta. A vékony csaphornyos parketta vagy a mozaik parketta alkalmazását nem lehet kizárni, de ezek. A hordozó és középréteg általában fenyő, míg a koptatóréteg valamilyen keményfából van. A parketta felülete csiszolt, több rétegben UV-ra keményedő lakkal, vagy olajjal kezelt, ami lerakás után.


Az önzárós készparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az úsztatott parketták a közelmúltban elter­jedt burkolatok. A károsodásukat általá­ban kivitelezési hiba, mechanikai hatásokból adódó sérülések, esetleg jelentős nedvesség­hatások okozzák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések