2019. április 23., kedd

Gardrób tolóajtó

A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret. A tolóajtós kivitelezés kiváló a lakás bármely. További előnyük, hogy belesimulnak a síkba, mégis hatásos dizájnelemek.


Nézd meg a méreteket, színeket és stílusokat! Hozd ki a legtöbbet a hálószobai tárolásból PAX gardróbrendszereinkkel!

Látogass el az IKEA -ba online, nézd meg széles választékunkat, és keltsd életre a lakberendezési stílusodhoz illő kombinációt! Ha tolóajtókra vagy tolóajtó vasalatokra van szükséged a legjobb helyen jársz. Ugye , hogy addig jó amíg minket másolnak a versenytársaink!


Tanácsainkat személyes igényfelméréssel kezdjük minden egyes ügyfelünknél, aki hozzánk jön. Az, hogy otthon érzd magad nálunk, az alap és ez nagyon fontos számunkra. Minden egyes projektet.


Tolóajtó specialisták. Megoldás nyújtunk a konyhabútoroktól a gardróbig.

Gardrób szekrények. Bútorgyártó választása. Méretre gyártott gardrób tolóajtó , gazdaságos áron.


Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a dekoratív tolóajtós szekrény megoldások iránt. A gardróbszekrény egy sokoldalú bútor, egyaránt ajánljuk háló-, gardrób és előszobákba. A gardróbok között találsz hagyományos és tolóajtós bútorokat. A JYSK-ben mindig van egy jó ruhásszekrény ajánlatunk.


Stílusos gardróbszekrények széles választékát kínáljuk hagyományos vagy tolóajtókkal, tükrös és fiókos kivitelekben, különböző anyagokból alacsony áron. Konnyen variálható, ár-érték arányban legkedvezőbb termék. Stanley Tolóajtó Kft. Sevroll Gemini rendszer.


Az előzetes árkalkuláció tájékoztató jellegű, teljesen pontos árajánlatot a helyszíni felmérés. Ezen kívül választhat többféle ajtópánt típus közül, illetve termékeink a különféle ajtóvastagságokhoz és. Hírlevél Iratkozz fel hírlevelünkre és kedvezményt kapsz vásárlásodból.


Zsófi tolóajtó rendszer. Smart tolóajtó rendsze. Megtekintené a tolóajtót, gardróbszekrényt?

Ehhez nem kell mást tennie, csak kérni ingyenes felmérésünket! Kollégánk a helyszínen mutat pár anyagmintát, leméri a leendő tolóajtó vagy gardrób méreteit, majd számítógépen egyből egy látványtervet is tud mutatni, ami segít abban, hogy Ön tényleg azt kapja, amit megálmodott. Az általunk gyártott gardróbszekrények padlószőnyegre nem építhetők rá!


Válaszd ki a kívánt elrendezést! A padlószőnyeget a szekrény alatt fel kell szedni és beépítés után a szekrény köré visszaragasztani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések