2019. április 23., kedd

Sörsátor ponyva

Kiválóan alkalmas sörsátorként, továbbá forró nyári napokon elegendő árnyékot nyújt. Műszaki adatok: fém konstrukció vízálló ponyva. Sörsátor Sátor ponyva 3×3. A 3×sátor ponyva standard termék.


Rendezvényekhez, vásárokhoz ideális megoldás.

A sátor ponyva 3×méretben tetszőleges színben választható. Kiváló hangulatot tud biztosítani a sátorban résztvevő nagyközönség számára főleg néhány pohár ital efogyasztása után. A sörsátor bármilyen méretben és formában megvalósítható.


Kerti party sátrak kültéri használtra ballagásokra vagy sörözőkbe. A pavilon vagy sörsátor vendégség esetén is ideális. Mint tudjuk, az időjárás kiszámíthatatlan lehet, egy pavilon azonban váratlan zápor esetén is megmentheti a közös grillezést. Ponyva javítása, hegesztése szakértelemmel.


Egyedi ponyvakészítés feliratozással, festéssel.

Utánfutó ponyva Kocka utánfutó ponyva Utánfutó po. Esős és napsütéses időben egyaránt használható, megvédi a vendégeket az időjárás viszontagságaitól, így a buli zavartalanul folytatódhat. Vattacukor és PopCorn gépek. Pavilon alkatrész Az általunk forgalmazott sörsátor , más néven pavilon tartalék alkatrésze Megfelel a 3x a 6xés a 9xméteres pavilonhoz, de jó lehet más gyártó termékeihez is.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A bújtatók, vagy ringlizések nagyon lényegesek, mivel a legtöbb ponyva könnyen szaka ezek pedig ennek megakadályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Anyagválasztásnál figyelünk a megfelelő ár-érték arányra.


A poliészter anyagú ponyva nagyjából -kal vékonyabb, mint a hagyományos akril anyagú. Kellékek: 1db 3x3-as KHIBU ponyva , db cövek, némi parakord spanolók mindkét végén csúszó kötéssel ellátva, méretre vágott vastagabb faág (itt parfisnyél helyettesíti) és. Nyári teraszok, sörpadok, szórakozóhelyek igényes kelléke, s akár fő helyisége lehet egy-egy ilyen rendezvénysátor. Sátor, sörsátor , rendezvénysátor.


Vásárlás: Kerti pavilon, kerti sátor árak, eladó Kerti pavilonok, kerti sátrak. Akciós Kerti pavilon, kerti sátor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A fekete gyöngy (black pearl comfort) gömbgrill – sokoldalú grill élmény és vonzó megjelenés. A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez.


OptiHeat rendszerű Zománcozott fedél and tűztér Zománcozott charcoal grid for optimum.

Minőségi pavilon sátor. Cégünk profilja, az összecsukható alumínium sátrak gyártása, és bérbeadása. A ponyvagarázs és a jármû ponyvák készítése során felhasznált különbözõ vastagságú, minõségû és súlyú ponyva anyagok kiválóan alkalmasak szinte bármilyen takaró ponyva funkcióra. Megbízható webáruház! Kerti bútorok, rendezvénysátrak, pavilonok.


A vevő azzal küldte vissza, hogy varráshibás, a varrásnál kihasadt, mi nem vizsgáltuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések