2018. május 31., csütörtök

Zsalukő 25

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Nézzen be hozzánk, hogy személyre szóló ajánlatot tudjunk adni Önnek. A zsalukő magába foglalja az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit. Nem lesz szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Ez a legvékonyabb zsalukő méret.


A zsalukő univerzális felhasználású, üreges beton falazóelem.

Beton falazóelemkénti használatának legfőbb előnye, hogy egyesíti az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit. Zsalukő – zsaluzat nélküli betonfal. Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható.


A zsalukő elengedhetetlen a nagy teherhordó falak és az alapok felépítéséhez. Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik. Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként.


A zsalukő az előregyártás és helyszíni betonozás előnyeit magába foglaló építőanyag. MOST Amazing Epoxy Resin and Wood River Table Designs !

DIY Woodworking Projects and Plans - Duration: 17:41. Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is. A zsalukövekből utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, illetve pillér építhető zsaluzat nélkül.


Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Betonból készül még pincefalazó blokk és beton válaszfaltégla , melyet pincékhez, szuterénekhez használhatunk fel.


A leier zsaluzóelemek monolit beton falszerkezetek bennmaradó zsaluzatát alkotó, előre gyártott elemek. Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! Leier beton zsalukő ZS 15.


Vagy más melléképületet? Hőszigetelés nélküli beton falazatok építéséhez kiváló választás lesz a falban bennmaradó beton zsaluzóelem. Segítünk a választásban, és egyedi ajánlatot adunk Önnek az építkezéséhez szükséges.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Listába teszem Listába teszem Hasonlítás. A webhelyünkön cookie-kat használunk a magasabb felhasználói élmény érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések