2018. május 16., szerda

Bitumenes lemez

Bitumenes lemez mechanikai rögzítése. A kétrétegű bitumenes lemez szigetelés alsó rétegét -amennyiben nem lehet a teljes felületen lángolvasztani- mechnanikai rögzítéssel kell a födémhez erősíteni. A mellékelt képen egy régi EPDM gumiszigetelés volt, amit igen nagy költség lett volna elszállíttatni, mivel veszélyes.


Megalakulásakor bitumenes lemez értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemez eken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában. Termékeink gazdaságos felhasználása érdekében egyes termékek egyaránt minősítve vannak alépítményi szigetelésekhez és lapostetőkhöz is.

Charbit papírbetétes lemez árak: Alkalmazható ideiglenes építmények fedésére, különböző anyagok csapadékvíz elleni védelmére, elválasztó rétegnek vagy alapozásra bádogos termékek alá. Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Jó minőségű, olasz bitumenes lemez. Ezek mennyiségéről mindig konzultálj árajánlatkérés előtt a kivitelezést végző szakemberrel!


A bitumenes lemez típusa, vastagsága, négyzetmétere. Most, hogy már mindent tudsz, kérd részletes árajánlatodat! GYÁRTÓ Dechtochema MÁRKA GV TERMÉKLEÍRÁS A termék nbsp;alkalmas aljzat és nbsp;oldalfal szigetelésre!


IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés.

Az épületeken vízszigetelő anyagokat. Rendkívül időtálló (év garancia) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék. De ezen nem is csodálkozom, hiszen nyáron a déli tetőt egész nap érte a forró napsütés. Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. A folyékonyan felhordható vízszigetelési rendszerek előnyei a hagyományos rendszerekhez (pl bitumenes lemez , pvc) képest: A rugalmas, egybefüggő, toldások és átfedések nélküli.


Teljes felületen tapad: a víz nem tud befolyni a rétegek közé! BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában. HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG 5M, KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG, TYTAN ABIZOL H BITUMENES SZIG. Tartalmaz adót.


Széles körben használják vízszigetelésre. A Gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tetőzsindelyek rögzítésére használatos bitumenes zsindelyragasztó, amelyet kinyomópisztollyal viszünk fel a kívánt célfelületre.


Sokáig ellenáll az időjárásnak, biztonságossá és tartóssá teszi a tetőt, védi az épületet, hogy a zsindely biztosan helyén maradjon. A gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte. A több millió mlerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett.

Verona által gyártott bitumenes vízszigetelő rendszert használja kivitelezései során. Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós IKO zsindely. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért.


Többrétegű bitumenes szigetelés esetén az első rétegre kerülő további réteget teljes felületű hegesztéssel kell fektetni, az alsó réteghez képest eltolt átfedéssel. Fontos, hogy az átfedések lapolása ne legyen ellentétes a lejtés irányával. Icopal Magyarország piacvezető bitumenes lemez gyártójaként kiváló minőségű szigetelőanyagokat és a szakszerű beépítéshez szükséges magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosít a vevők számára.


A cég által forgalmazott termékek között egyaránt megtalálhatóak a. Gutabit GV bitumenes lemez : Az oxidált bitumenes lemezek a mai műszaki-megbízhatósági követelményeknek egyre kevésbé felelnek meg, ezért ezek alkalmazása a lapos tetők szigetelésénél – a hazai és nemzetközi irányelvek értelmében - korlátozott. A kisebb méretű lyukakat kitöltheted rugalmas bitumenes tömítéssel, de bitumenes tömítő-anyaggal fedett csavart is tekerhetsz a lyukba. Nagyobb lyukak, vagy szakadások esetén óvatosan húzd ki a szögeket a sérült hullámokból, majd vágj egy teljes hosszúságú, a lyukszélességnél két hullámmal szélesebb lapot. A tetszőleges méretben gyártott lemez akár egy darabban szerelhető a tetőlécekre, amivel sok időt és energiát spórolhatunk meg.


Több fajta felületen használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések