2018. május 7., hétfő

Kapu görgők

Fém és műanyag görgők , kerekek, villás görgők a kerti tolókapuk vezetésére. Különböző teherbírású és kialakítású görgő rendszerek raktárról. A görgők terméklapján a megfelelő sín is kiválaszható. A legkedveltebb görgőkből és a hozzá tartozó alkatrészekből, kapu szetteket is készítettünk, melyek megtekinthetőek a fenti kapukra kattintva.


A görgőket és kapu szetteket országszerte kiszállítjuk néhány nap alatt.

RUOTE ipari kerekek és görgők. Tisztelt Ügyfeleink! A kialakult helyzet miatt, az Önök és kollegáink védelme érdekében üzletünkben nincs személyes átvétel. Az áruk továbbra is érkeznek, rendeléseket fogadunk és feladunk, webshop-ként.


Hörmann szekcionált kapukhoz görgők , görgőtartók, zsanérok. Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Az úszókapu egy olyan toló kapu , ahol a talajszinten nincs lefektetett vezetősín.

A kapu a kapunyílás mellett kiképzett, betontuskóhoz rögzített, két darab masszív görgőcsoporton gördül konzolosan, a kapu alján lévő „C” sínben futva. Tolókapuhoz (alsó sínes kapu ) hegeszthető görgők , csavarozható görgők , kapuba rejthető görgők , kicsi és nagy méretben szögvas sínhez, cső sínhez. Kerti kapuszerkezet javítás Alsó sínes tolókapu, úszókapu, függőkapu javítása Szárnyas kapu , nyílókapu javítása Úszókapu görgők , C sín cseréje Tolókapu görgő, omega sín cseréje Függő kapu görgők sínek cseréje Milyen adatokra van szükségünk a kertkapu szerkezetek javítása előtt Kapu típusára – úszókapu, tolókapu, szárnyas kapu Kapu állapotára.


Umakovshop - Széleskörű korlát, kerítés, lépcső, előtető és kapu gyártás és értékesítés. Szakterületünk a rozsdamentes korlátok gyártása fa és üveg kiegészítőkel. Továbbá lépcsők, kerítések és garázskapuk gyártása. Toló vagy gördülő kapu esetén a kapunyílásban egy vezetősín van a betonozott talajra rögzítve.


A sín hossza a kapu szélességének kétszerese, hogy teljesen nyitott állapotában is – a kerítés mögött – rajta nyugodhasson. A tolókapu görgőket a kapu keretéhez rögzítik. Forgáspontok, zsanérok, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Nagyon fontos a megfelelő szilárdságú alaptest, anyagok és technológia alkalmazása, hiszen a kapu teljes súlya, konzolos hajlító nyomatéka, dinamikus mozgásából eredő rezgései mind ezen a ponton kell hogy biztonságosan rögzítésre kerüljenek.


Azonos nyílásméretnél körülbelül harmadával több helyet foglal az úszókapu, amelynek előnye azonban, hogy egyenetlen felület fölé is elhelyezhető, valamint elegánsabb megjelenést kölcsönöz bejárójának, mivel nem látszik a sín, amin a kapu fut, valamint a görgők is rejtve maradnak. Felső villás görgő csőhöz. Görgők tolókapuhoz különféle méretekben.


Szintén a garázskapuk rögzítéséhez, de leginkább mozgatásához használják a görgőket.

Ez az alkatrész felelős a kapu mozgatásában és megfelelő működésében. Készülnek lakossági használatra. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


A C60-as profilhoz való csapágyas úszó kapu görgő olcsón gyártható szögvas talppal. Közepes méretű , könnyű kapukhoz. Tolókapu: fő ismertetője, hogy a kapu oldal irányba mozog egy sínen, ami a földhöz van erősítve. Tolókaput ajánlunk olyan helyre, ahol oldalt akkora hely van csak, ahol a kapu pont elfé(kicsivel nagyobb, mint a nyílás mérete).


A gördülő kapu szerkezetileg kisebb igénybevételnek van kitéve, mert a kapunyílásban a sínt egy betonozott mélyedésben helyezik el, vagy egy vezetősín van a betonozott talajra rögzítve és ezen a sínen futó görgők támasztják alá a kaput. A weboldalon szereplő képek illusztrációk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések