2018. május 11., péntek

B30 falazóblokk

B--as falazóblokk tégla. Letölthető dokumentumok. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható.


A legkedveltebb BAKON.

A hagyományos B-30-as falazóblokk tégla a legelterjedtebb falazóelem a hőszigetelést nem igénylő teherhordó szerkezeteknél. Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához. Fokozott hõtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla.


Külsõ és belsõ teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Bakonytherm B falazóblokk. A falazóblokk anyagát tekintve nem fagyálló, ezért fagyveszélyes időszakban célszerű a rakatok tetejét letakarni.


Szilár teljesen sík betonburkolatra történő rakodás esetén legfeljebb három rakat rakható egymásra.

Szállításnál a rakatok nem rakhatók egymásra. Az előző oldali táblázatban szereplő súlyadatok. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A feltüntetett pincefalazó blokk árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


Jobb árat szeretnék! A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A B-30-as falazóblokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pápateszéri Téglaipari Kft.


Amennyiben szeretne személyesen ellátogatni hozzánk, azt kétféle képp is teheti Kapuvár központja felől. Tonna feletti járművel válassza az Ipartelepi utat! Névmagyarázat: PORObrick: termék márkaneve. Kérdésem van erről a termékről.


Felhasználási terület: Teherhordó fő- és pincefalak;. Keresés részletes és gyorskeresővel Építőanyag - anyag apróhirdetés hirdetési rovatban.

Rakható belőle 20cm vagy 30cm vastagságú fal. A magasépítészetben, teherhordó, függőleges térelhatároló szerkezetek, belső főfalak, kitöltő falak készítéséhez. Kisméretű bontott tégla eladó ! Eladó 30-as porotherm és 38-as tégla. Többféle B-as tégla eladó kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól,.


B -as falazóblokk x 1x cm. Fő- és válaszfal építéséhez. Leier Kis méretű nagy.


Ha a hidegtető rétegei elkészültek, megkezdhetjük a külső hőtároló, függőleges térelhatároló falak elkészítését. Falazás Székelyvaján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések